TRAITEUR VINS'AMOUR

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • TRAITEUR VINS'AMOUR
Private companiesAgricultural Services • TRAITEUR VINS'AMOUR

Contactgegevens TRAITEUR VINS'AMOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR VINS'AMOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR VINS'AMOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SUR L'AGAUX 124; 4651; HERVE, België

Telefoon (phone): 87660546 (+32-87660546) 87660546 (+32-87660546)

Fax (fax): +32 (55) 580-60-27 +32 (55) 580-60-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR VINS'AMOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR VINS'AMOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR VINS'AMOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR VINS'AMOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR VINS'AMOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR VINS'AMOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR VINS'AMOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR VINS'AMOUR
Products information TRAITEUR VINS'AMOUR

BTW identificatienummer (tax): BE08770355224
Ondernemingsnummer: 1084045410
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in TRAITEUR VINS'AMOUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed; Catering and organisatie van feesten; Dranken; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR VINS'AMOUR
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR VINS'AMOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR VINS'AMOUR
Addition kinds of activities for TRAITEUR VINS'AMOUR

2671. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
382900. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
41110300. Luchthaven vervoer | Airport transportation
60369900. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec

Werken bij TRAITEUR VINS'AMOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR VINS'AMOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR VINS'AMOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR VINS'AMOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • POETSHULP Regio Zammel en Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR VINS'AMOUR in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR VINS'AMOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR VINS'AMOUR. Laat een reactie achter voor TRAITEUR VINS'AMOUR. TRAITEUR VINS'AMOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR VINS'AMOUR. Leave a respond for TRAITEUR VINS'AMOUR. TRAITEUR VINS'AMOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR VINS'AMOUR op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR VINS'AMOUR
Location of TRAITEUR VINS'AMOUR on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR VINS'AMOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR VINS'AMOUR TRAITEUR VINS'AMOUR: FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA | L'AUBERGE DU COIN | LEIRENS MICHEL AVEVE | CITRO?N-SCHEPERS | THE BIG APPLE

Other related companies as TRAITEUR VINS'AMOUR: FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA | L'AUBERGE DU COIN | LEIRENS MICHEL AVEVE | CITRO?N-SCHEPERS | THE BIG APPLE

TRAITEUR VINS'AMOUR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR VINS'AMOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770355224. Het bedrijf TRAITEUR VINS'AMOUR bevindt zich op het adres: SUR L'AGAUX 124; 4651; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed; Catering and organisatie van feesten; Dranken; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR VINS'AMOUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR VINS'AMOUR is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR VINS'AMOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR VINS'AMOUR, openstaande posities, locatie van TRAITEUR VINS'AMOUR op de kaart.

TRAITEUR VINS'AMOUR is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR VINS'AMOUR, company assigned to the tax number BE08770355224. The company TRAITEUR VINS'AMOUR is located at the address: SUR L'AGAUX 124; 4651; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed; Catering and organisatie van feesten; Dranken; Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR VINS'AMOUR were not found.
The main activity of TRAITEUR VINS'AMOUR is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR VINS'AMOUR is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR VINS'AMOUR, open positions, location of TRAITEUR VINS'AMOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR VINS'AMOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR VINS'AMOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR VINS'AMOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR VINS'AMOUR, employees, financial statistics.