FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA
Private companiesAgricultural Services • FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA

Contactgegevens FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Wolfgang-Amadeus Mozart 6 1620 Drogenbos - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-29-42-11 32-25-29-42-11

Fax (fax): 32-25-23-72-22 32-25-23-72-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA
Products information FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE03308502197
Ondernemingsnummer: 3358764648
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hi-fi and stereo systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA
Addition kinds of activities for FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA

239402. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
16299901. Blasting contractant, behalve bouw sloop | Blasting contractor, except building demolition
28340602. smeersels | Liniments
30210000. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
32319907. Frame spiegels | Framed mirrors
34119902. Kan deksels en eindjes, metaal | Can lids and ends, metal
34660000. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
35410301. Chemische freesmachines | Chemical milling machines
35529902. Knot bindmachines, textiel | Knot tying machines, textile

Werken bij FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA. FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA. Leave a respond for FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA. FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA
Location of FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA: J.F.V SPRL | MARTINE | PAUL MORTIER | M.C.C. MOUSCRON | BEELDLIJN

Other related companies as FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA: J.F.V SPRL | MARTINE | PAUL MORTIER | M.C.C. MOUSCRON | BEELDLIJN

FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03308502197. Het bedrijf FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Av. Wolfgang-Amadeus Mozart 6 1620 Drogenbos - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hi-fi and stereo systems. Producten gemaakt in FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA op de kaart.

FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE03308502197. The company FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA is located at the address: Av. Wolfgang-Amadeus Mozart 6 1620 Drogenbos - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hi-fi and stereo systems. Products created in FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA were not found.
The main activity of FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA, open positions, location of FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJVC PROFESSIONAL BELGIUM SA, employees, financial statistics.