K SPORT-SUPPLY

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • K SPORT-SUPPLY
Private companiesCoal Mining • K SPORT-SUPPLY

Contactgegevens K SPORT-SUPPLY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K SPORT-SUPPLY: address, phone, fax, email, website, opening hours

K SPORT-SUPPLY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 87, Smesstraat 9140 Temse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-71-38-97 32-37-71-38-97

Fax (fax): 32-37-71-59-79 32-37-71-59-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K SPORT-SUPPLY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K SPORT-SUPPLY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K SPORT-SUPPLY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K SPORT-SUPPLY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K SPORT-SUPPLY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K SPORT-SUPPLY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K SPORT-SUPPLY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K SPORT-SUPPLY
Products information K SPORT-SUPPLY

BTW identificatienummer (tax): BE02760559082
Ondernemingsnummer: 4758697509
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in K SPORT-SUPPLY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K SPORT-SUPPLY
(Get full report from official database of BE for K SPORT-SUPPLY)

Aanvulling soorten activiteiten voor K SPORT-SUPPLY
Addition kinds of activities for K SPORT-SUPPLY

367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
17999917. Fonteininstallatie | Fountain installation
28191015. Zwavel, hersteld of geraffineerd, incl. | Sulfur, recovered or refined, incl. from sour natural gas
35240201. Grasvangers, grasmaaier | Grass catchers, lawn mower
35890304. Water filters en verzachters, huishoudelijk type | Water filters and softeners, household type
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings

Werken bij K SPORT-SUPPLY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K SPORT-SUPPLY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K SPORT-SUPPLY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K SPORT-SUPPLY. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

 • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

 • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

 • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

  Regio: HOEVENEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

 • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

  Type: Studentenjob

  Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

 • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Deceuninck

  Type: Vaste Job

  Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

 • Calculator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

 • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

 • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: SPAANS DAK

  Type: Flexijob

  Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van K SPORT-SUPPLY in sociale netwerken
Look for responds of K SPORT-SUPPLY in social networks

Lees alle opmerkingen voor K SPORT-SUPPLY. Laat een reactie achter voor K SPORT-SUPPLY. K SPORT-SUPPLY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K SPORT-SUPPLY. Leave a respond for K SPORT-SUPPLY. K SPORT-SUPPLY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K SPORT-SUPPLY op de google maps. Adres en contacten K SPORT-SUPPLY
Location of K SPORT-SUPPLY on the google maps. Address and contacts of K SPORT-SUPPLY

Andere gerelateerde bedrijven als come K SPORT-SUPPLY K SPORT-SUPPLY: Deprez P | De Mol D | YEORI | GARAGE NACHSEM-LEJOLY | VAN WAL-VANDONINCK

Other related companies as K SPORT-SUPPLY: Deprez P | De Mol D | YEORI | GARAGE NACHSEM-LEJOLY | VAN WAL-VANDONINCK

K SPORT-SUPPLY is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K SPORT-SUPPLY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02760559082. Het bedrijf K SPORT-SUPPLY bevindt zich op het adres: 87, Smesstraat 9140 Temse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in K SPORT-SUPPLY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K SPORT-SUPPLY is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K SPORT-SUPPLY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K SPORT-SUPPLY, openstaande posities, locatie van K SPORT-SUPPLY op de kaart.

K SPORT-SUPPLY is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is K SPORT-SUPPLY, company assigned to the tax number BE02760559082. The company K SPORT-SUPPLY is located at the address: 87, Smesstraat 9140 Temse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 474,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in K SPORT-SUPPLY were not found.
The main activity of K SPORT-SUPPLY is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K SPORT-SUPPLY is not available. You also can look at reviews of K SPORT-SUPPLY, open positions, location of K SPORT-SUPPLY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K SPORT-SUPPLY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K SPORT-SUPPLY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K SPORT-SUPPLY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K SPORT-SUPPLY, employees, financial statistics.