Deprez P

Contactgegevens Deprez P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deprez P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deprez P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Sacré Coeur 7; 4260; Braives, België

Telefoon (phone): 019 69 79 11 (+32-019 69 79 11) 019 69 79 11 (+32-019 69 79 11)

Fax (fax): 019 69 79 08 (+32-019 69 79 08) 019 69 79 08 (+32-019 69 79 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deprez P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deprez P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deprez P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deprez P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deprez P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deprez P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deprez P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deprez P
Products information Deprez P

BTW identificatienummer (tax): BE03540039062
Ondernemingsnummer: 6001800537
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Deprez P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deprez P
(Get full report from official database of BE for Deprez P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deprez P
Addition kinds of activities for Deprez P

379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
15210102. Mobiele huis reparatie, ter plaatse | Mobile home repair, on site
23699905. Speelpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Play suits: girls', children's, and infants'
49590200. Ziektebestrijding | Disease control
51990403. Katoenen garens | Cotton yarns
82310100. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
91990402. Overheid, staatsregering | General government, state government
96210202. Autorecentrum licentie- en inspectiebureau, overheid | Motor carrier licensing and inspection office, government

Werken bij Deprez P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deprez P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deprez P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deprez P. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

Zoek naar antwoorden van Deprez P in sociale netwerken
Look for responds of Deprez P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deprez P. Laat een reactie achter voor Deprez P. Deprez P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deprez P. Leave a respond for Deprez P. Deprez P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deprez P op de google maps. Adres en contacten Deprez P
Location of Deprez P on the google maps. Address and contacts of Deprez P

Andere gerelateerde bedrijven als come Deprez P Deprez P: UNIC | Magnus M | Gilles J | CERTIECAR | FE. JACQUES

Other related companies as Deprez P: UNIC | Magnus M | Gilles J | CERTIECAR | FE. JACQUES

Deprez P is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deprez P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03540039062. Het bedrijf Deprez P bevindt zich op het adres: Rue du Sacré Coeur 7; 4260; Braives. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 715,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Deprez P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deprez P is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deprez P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deprez P, openstaande posities, locatie van Deprez P op de kaart.

Deprez P is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deprez P, company assigned to the tax number BE03540039062. The company Deprez P is located at the address: Rue du Sacré Coeur 7; 4260; Braives. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 715,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Deprez P were not found.
The main activity of Deprez P is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Deprez P is not available. You also can look at reviews of Deprez P, open positions, location of Deprez P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deprez P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deprez P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deprez P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deprez P, employees, financial statistics.