BLANCQSTRA

Contactgegevens BLANCQSTRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLANCQSTRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLANCQSTRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDANUSSTRAAT 110; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52219317 (+32-52219317) 52219317 (+32-52219317)

Fax (fax): +32 (10) 953-48-40 +32 (10) 953-48-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLANCQSTRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLANCQSTRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLANCQSTRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLANCQSTRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLANCQSTRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLANCQSTRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLANCQSTRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLANCQSTRA
Products information BLANCQSTRA

BTW identificatienummer (tax): BE05780426025
Ondernemingsnummer: 4960571289
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BLANCQSTRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Proef- and grondboringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLANCQSTRA
(Get full report from official database of BE for BLANCQSTRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLANCQSTRA
Addition kinds of activities for BLANCQSTRA

251499. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
20969904. Rijstchips | Rice chips
27890304. Pamfletten, bindend | Pamphlets, binding
28650303. Aniline, nitrobenzeen | Aniline, nitrobenzene
35410300. Freesmachines | Milling machines
36130213. Schakelapparaten en schakelapparatuur accessoires, nec | Switchgear and switchgear accessories, nec
39999913. Brandblussers, draagbaar | Fire extinguishers, portable
50390103. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
50639901. Antennes, ontvangen, satelliet schotels | Antennas, receiving, satellite dishes

Werken bij BLANCQSTRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLANCQSTRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLANCQSTRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLANCQSTRA. Looking for open vacancies in other companies

 • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

 • Orderbegeleider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

 • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: APPRO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

 • Jobstudent boekhouding (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

 • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

 • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: H & L PEOPLE

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

 • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

 • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

 • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van BLANCQSTRA in sociale netwerken
Look for responds of BLANCQSTRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLANCQSTRA. Laat een reactie achter voor BLANCQSTRA. BLANCQSTRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLANCQSTRA. Leave a respond for BLANCQSTRA. BLANCQSTRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLANCQSTRA op de google maps. Adres en contacten BLANCQSTRA
Location of BLANCQSTRA on the google maps. Address and contacts of BLANCQSTRA

Andere gerelateerde bedrijven als come BLANCQSTRA BLANCQSTRA: FLGOFFIN MEYVIS ANAL. & MEDIC. SYST NV | Dewetec | Asco Diamond Mfg Co | De Ruyck D | NATIONAAL SCOUTSMUSEUM

Other related companies as BLANCQSTRA: FLGOFFIN MEYVIS ANAL. & MEDIC. SYST NV | Dewetec | Asco Diamond Mfg Co | De Ruyck D | NATIONAAL SCOUTSMUSEUM

BLANCQSTRA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLANCQSTRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05780426025. Het bedrijf BLANCQSTRA bevindt zich op het adres: LINDANUSSTRAAT 110; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Proef- and grondboringen. Producten gemaakt in BLANCQSTRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLANCQSTRA is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLANCQSTRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLANCQSTRA, openstaande posities, locatie van BLANCQSTRA op de kaart.

BLANCQSTRA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLANCQSTRA, company assigned to the tax number BE05780426025. The company BLANCQSTRA is located at the address: LINDANUSSTRAAT 110; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Proef- and grondboringen. Products created in BLANCQSTRA were not found.
The main activity of BLANCQSTRA is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BLANCQSTRA is not available. You also can look at reviews of BLANCQSTRA, open positions, location of BLANCQSTRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLANCQSTRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLANCQSTRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLANCQSTRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLANCQSTRA, employees, financial statistics.