Asco Diamond Mfg Co

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Asco Diamond Mfg Co
Private companiesCoal Mining • Asco Diamond Mfg Co

Contactgegevens Asco Diamond Mfg Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Asco Diamond Mfg Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Asco Diamond Mfg Co

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pelikaansstraat 78; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 70 34 (+32-03 233 70 34) 03 233 70 34 (+32-03 233 70 34)

Fax (fax): 03 232 98 87 (+32-03 232 98 87) 03 232 98 87 (+32-03 232 98 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Asco Diamond Mfg Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Asco Diamond Mfg Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Asco Diamond Mfg Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Asco Diamond Mfg Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Asco Diamond Mfg Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Asco Diamond Mfg Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Asco Diamond Mfg Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Asco Diamond Mfg Co
Products information Asco Diamond Mfg Co

BTW identificatienummer (tax): BE09310607910
Ondernemingsnummer: 4251129150
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Asco Diamond Mfg Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Asco Diamond Mfg Co
(Get full report from official database of BE for Asco Diamond Mfg Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Asco Diamond Mfg Co
Addition kinds of activities for Asco Diamond Mfg Co

2067. Kauwgom | Chewing gum
2842. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
14239901. Dioriet, gebroken en gebroken-steengroeven | Diorite, crushed and broken-quarrying
22111003. Interlining materiaal, katoen | Interlining material, cotton
22990305. Garen: vlas, jute, hennep en ramie | Yarn: flax, jute, hemp, and ramie
30210200. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
30619903. Medische en chirurgische rubberen buizen (geëxtrudeerd en draaibank) | Medical and surgical rubber tubing (extruded and lathe-cut)
41110400. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
73891200. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services

Werken bij Asco Diamond Mfg Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Asco Diamond Mfg Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Asco Diamond Mfg Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Asco Diamond Mfg Co. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp REGIO MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van Asco Diamond Mfg Co in sociale netwerken
Look for responds of Asco Diamond Mfg Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Asco Diamond Mfg Co. Laat een reactie achter voor Asco Diamond Mfg Co. Asco Diamond Mfg Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Asco Diamond Mfg Co. Leave a respond for Asco Diamond Mfg Co. Asco Diamond Mfg Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Asco Diamond Mfg Co op de google maps. Adres en contacten Asco Diamond Mfg Co
Location of Asco Diamond Mfg Co on the google maps. Address and contacts of Asco Diamond Mfg Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Asco Diamond Mfg Co Asco Diamond Mfg Co: Van Ranst N | MARCEL DESCAMPS | L. BOYNE KATRYN | JACQUES FOULARD | CASA JULIA

Other related companies as Asco Diamond Mfg Co: Van Ranst N | MARCEL DESCAMPS | L. BOYNE KATRYN | JACQUES FOULARD | CASA JULIA

Asco Diamond Mfg Co is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Asco Diamond Mfg Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09310607910. Het bedrijf Asco Diamond Mfg Co bevindt zich op het adres: Pelikaansstraat 78; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 522,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Asco Diamond Mfg Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Asco Diamond Mfg Co is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Asco Diamond Mfg Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Asco Diamond Mfg Co, openstaande posities, locatie van Asco Diamond Mfg Co op de kaart.

Asco Diamond Mfg Co is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Asco Diamond Mfg Co, company assigned to the tax number BE09310607910. The company Asco Diamond Mfg Co is located at the address: Pelikaansstraat 78; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 522,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Asco Diamond Mfg Co were not found.
The main activity of Asco Diamond Mfg Co is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Asco Diamond Mfg Co is not available. You also can look at reviews of Asco Diamond Mfg Co, open positions, location of Asco Diamond Mfg Co on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Asco Diamond Mfg Co, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Asco Diamond Mfg Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Asco Diamond Mfg Co, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Asco Diamond Mfg Co, employees, financial statistics.