PASCAL VAN DER BIEST

Contactgegevens PASCAL VAN DER BIEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCAL VAN DER BIEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCAL VAN DER BIEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): UILEBROEK 2; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM, België

Telefoon (phone): 53626829 (+32-53626829) 53626829 (+32-53626829)

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCAL VAN DER BIEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCAL VAN DER BIEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCAL VAN DER BIEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCAL VAN DER BIEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCAL VAN DER BIEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCAL VAN DER BIEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCAL VAN DER BIEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCAL VAN DER BIEST
Products information PASCAL VAN DER BIEST

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in PASCAL VAN DER BIEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCAL VAN DER BIEST
(Get full report from official database of BE for PASCAL VAN DER BIEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCAL VAN DER BIEST
Addition kinds of activities for PASCAL VAN DER BIEST

305201. Tuinslang | Rubber hose
504301. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
512203. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
23819904. Handschoenen, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, woven or knit: made from purchased materials
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)
33150301. Prikkeldraad en gedraaide draad | Barbed and twisted wire
38229914. Statische drukregelaars | Static pressure regulators
59619912. Meubilair en meubilair, postorder | Furniture and furnishings, mail order

Werken bij PASCAL VAN DER BIEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCAL VAN DER BIEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCAL VAN DER BIEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCAL VAN DER BIEST. Looking for open vacancies in other companies

 • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

 • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

 • Lasser (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

 • Magazijnier (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • Jobstudent m/v administratie (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

  Type: Studentenjob

  Voor ons hoofdkantoor te Heverlee zijn we op zoek naar een jobstudent m/v administratie. Aantal uren per week : 20u. Je mag je uren (tussen 8u en 17u) en dagen zelf kiezen. Je taak zal voornamelijk bestaan uit gegevensverwerking. Startdatum is voorzien op 22/10/2018

 • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

 • JOBSTUDENT MET KENNIS FRANS-ENGELS-BASIS DUITS GEZOCHT VOOR 6/8 - 10/8 M/V (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Studentenjob

  Voor de periode van 6/8 - 10/8 zijn we op zoek naar een student. Je kan frans - engels - nederlands - basis duits spreken. Taken: Receptietaken, telefoon, ontvangst bezoekers, koerierdienst, administratieve taken,.. Dagwerk 8u - 17u

 • Application Specialist (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

 • Account managers Abacus (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Abacus Networks

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

 • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van PASCAL VAN DER BIEST in sociale netwerken
Look for responds of PASCAL VAN DER BIEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCAL VAN DER BIEST. Laat een reactie achter voor PASCAL VAN DER BIEST. PASCAL VAN DER BIEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCAL VAN DER BIEST. Leave a respond for PASCAL VAN DER BIEST. PASCAL VAN DER BIEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCAL VAN DER BIEST op de google maps. Adres en contacten PASCAL VAN DER BIEST
Location of PASCAL VAN DER BIEST on the google maps. Address and contacts of PASCAL VAN DER BIEST

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCAL VAN DER BIEST PASCAL VAN DER BIEST: INTERBAD | Bama Ijzerwaren | Lanszweert Guido BVBA | Newsport Caf茅 | Royal Tours Travel Center

Other related companies as PASCAL VAN DER BIEST: INTERBAD | Bama Ijzerwaren | Lanszweert Guido BVBA | Newsport Caf茅 | Royal Tours Travel Center

PASCAL VAN DER BIEST is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCAL VAN DER BIEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf PASCAL VAN DER BIEST bevindt zich op het adres: UILEBROEK 2; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties; Tuinen. Producten gemaakt in PASCAL VAN DER BIEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASCAL VAN DER BIEST is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCAL VAN DER BIEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCAL VAN DER BIEST, openstaande posities, locatie van PASCAL VAN DER BIEST op de kaart.

PASCAL VAN DER BIEST is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCAL VAN DER BIEST, company assigned to the tax number BE09294403076. The company PASCAL VAN DER BIEST is located at the address: UILEBROEK 2; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties; Tuinen. Products created in PASCAL VAN DER BIEST were not found.
The main activity of PASCAL VAN DER BIEST is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCAL VAN DER BIEST is not available. You also can look at reviews of PASCAL VAN DER BIEST, open positions, location of PASCAL VAN DER BIEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCAL VAN DER BIEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCAL VAN DER BIEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCAL VAN DER BIEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCAL VAN DER BIEST, employees, financial statistics.