Newsport Caf茅

Contactgegevens Newsport Caf茅: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Newsport Caf茅: address, phone, fax, email, website, opening hours

Newsport Caf茅

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Francart 22A; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 502 26 10 (+32-02 502 26 10) 02 502 26 10 (+32-02 502 26 10)

Fax (fax): +32 (82) 900-28-25 +32 (82) 900-28-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Newsport Caf茅: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Newsport Caf茅"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Newsport Caf茅"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Newsport Caf茅, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Newsport Caf茅. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Newsport Caf茅, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Newsport Caf茅. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Newsport Caf茅
Products information Newsport Caf茅

BTW identificatienummer (tax): BE04676849365
Ondernemingsnummer: 3327453613
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Newsport Caf茅 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Newsport Caf茅
(Get full report from official database of BE for Newsport Caf茅)

Aanvulling soorten activiteiten voor Newsport Caf茅
Addition kinds of activities for Newsport Caf茅

22950104. Tafelzeil | Oilcloth
28210206. Polycarbonaatharsen | Polycarbonate resins
28249915. Gekleurde garens, niet-cellulose | Textured yarns, non-cellulosic
50630501. Alarmsystemen, niet inbegrepen | Alarm systems, nec
75320000. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops

Werken bij Newsport Caf茅: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Newsport Caf茅: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Newsport Caf茅. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Newsport Caf茅. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student klusjesman 1 dag per week (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    ben je een dag in de week vrij, steek je graag de handen uit de mouwen en verdien je graag een centje bij? je staat in voor algemene klusjes in het magazijn; schilderwerken, lampen vervangen,...

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • CALL AGENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

Zoek naar antwoorden van Newsport Caf茅 in sociale netwerken
Look for responds of Newsport Caf茅 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Newsport Caf茅. Laat een reactie achter voor Newsport Caf茅. Newsport Caf茅 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Newsport Caf茅. Leave a respond for Newsport Caf茅. Newsport Caf茅 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Newsport Caf茅 op de google maps. Adres en contacten Newsport Caf茅
Location of Newsport Caf茅 on the google maps. Address and contacts of Newsport Caf茅

Andere gerelateerde bedrijven als come Newsport Caf茅 Newsport Caf茅: Kantoor De Vre NV | DE MEESTER | MYRIAM VAN HONSTE | Koeklenberg | LES CHOUTES

Other related companies as Newsport Caf茅: Kantoor De Vre NV | DE MEESTER | MYRIAM VAN HONSTE | Koeklenberg | LES CHOUTES

Newsport Caf茅 is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Newsport Caf茅, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04676849365. Het bedrijf Newsport Caf茅 bevindt zich op het adres: Rue Francart 22A; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Newsport Caf茅 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Newsport Caf茅 is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Newsport Caf茅 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Newsport Caf茅, openstaande posities, locatie van Newsport Caf茅 op de kaart.

Newsport Caf茅 is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Newsport Caf茅, company assigned to the tax number BE04676849365. The company Newsport Caf茅 is located at the address: Rue Francart 22A; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in Newsport Caf茅 were not found.
The main activity of Newsport Caf茅 is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Newsport Caf茅 is not available. You also can look at reviews of Newsport Caf茅, open positions, location of Newsport Caf茅 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Newsport Caf茅, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Newsport Caf茅, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Newsport Caf茅, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Newsport Caf茅, employees, financial statistics.