JOHN MEURRENS

Contactgegevens JOHN MEURRENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHN MEURRENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHN MEURRENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEUVELSTRAAT 199; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16632008 (+32-16632008) 16632008 (+32-16632008)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHN MEURRENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHN MEURRENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHN MEURRENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHN MEURRENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHN MEURRENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHN MEURRENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHN MEURRENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHN MEURRENS
Products information JOHN MEURRENS

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in JOHN MEURRENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Bouwwerktuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHN MEURRENS
(Get full report from official database of BE for JOHN MEURRENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHN MEURRENS
Addition kinds of activities for JOHN MEURRENS

106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
29510200. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
32690203. Filtrerende media, aardewerk | Filtering media, pottery
36340203. Voedselmixers, elektrisch: huishouden | Food mixers, electric: household
51490903. Theezakjes | Tea bagging
83990101. Communautair actiebureau | Community action agency

Werken bij JOHN MEURRENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHN MEURRENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHN MEURRENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHN MEURRENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van JOHN MEURRENS in sociale netwerken
Look for responds of JOHN MEURRENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHN MEURRENS. Laat een reactie achter voor JOHN MEURRENS. JOHN MEURRENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHN MEURRENS. Leave a respond for JOHN MEURRENS. JOHN MEURRENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHN MEURRENS op de google maps. Adres en contacten JOHN MEURRENS
Location of JOHN MEURRENS on the google maps. Address and contacts of JOHN MEURRENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHN MEURRENS JOHN MEURRENS: ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV | WANDELVRIENDENKRING PUURS | ROULET J | Gabriel Laurent | Brenez P

Other related companies as JOHN MEURRENS: ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV | WANDELVRIENDENKRING PUURS | ROULET J | Gabriel Laurent | Brenez P

JOHN MEURRENS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHN MEURRENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf JOHN MEURRENS bevindt zich op het adres: HEUVELSTRAAT 199; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Bouwwerktuigen Gh. Producten gemaakt in JOHN MEURRENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHN MEURRENS is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHN MEURRENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHN MEURRENS, openstaande posities, locatie van JOHN MEURRENS op de kaart.

JOHN MEURRENS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHN MEURRENS, company assigned to the tax number BE07047973632. The company JOHN MEURRENS is located at the address: HEUVELSTRAAT 199; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Bouwwerktuigen Gh. Products created in JOHN MEURRENS were not found.
The main activity of JOHN MEURRENS is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHN MEURRENS is not available. You also can look at reviews of JOHN MEURRENS, open positions, location of JOHN MEURRENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHN MEURRENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHN MEURRENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHN MEURRENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHN MEURRENS, employees, financial statistics.