ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV
Private companiesAgricultural Services • ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV

Contactgegevens ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Frankrijklei 136 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-33-89-35 32-32-33-89-35

Fax (fax): 32-32-33-58-20 32-32-33-58-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV
Products information ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV

BTW identificatienummer (tax): BE04360168457
Ondernemingsnummer: 8819244384
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 892,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Finance companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV
(Get full report from official database of BE for ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV
Addition kinds of activities for ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV

2822. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
01810107. Struikgewassen, onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Shrubberies, grown under cover (e.g. greenhouse production)
32110303. Schijnwerperglas | Skylight glass
32910700. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
50740201. Ketels, warm water verwarming | Boilers, hot water heating
82990501. Diction school | Diction school
87120101. Bouwkunde | Architectural engineering

Werken bij ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Student kassa (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis in Genk centrum zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn door het hele jaar. Heb je een paar dagen vrij per week en wil je graag een centje bijverdienen? Ook doorheen de vakanties en weekends beschikbaar? Solliciteer dan nu !

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

Zoek naar antwoorden van ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV. Laat een reactie achter voor ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV. ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV. Leave a respond for ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV. ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV op de google maps. Adres en contacten ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV
Location of ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV on the google maps. Address and contacts of ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV: VANDEMBER-SANICAL | SAIL4U | D. VAN HESTE | Polyscreen | LABO BECKERS LUC

Other related companies as ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV: VANDEMBER-SANICAL | SAIL4U | D. VAN HESTE | Polyscreen | LABO BECKERS LUC

ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04360168457. Het bedrijf ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV bevindt zich op het adres: Frankrijklei 136 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 892,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Finance companies. Producten gemaakt in ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV, openstaande posities, locatie van ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV op de kaart.

ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV is a company, that was registered 2018 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV, company assigned to the tax number BE04360168457. The company ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV is located at the address: Frankrijklei 136 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 892,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Finance companies. Products created in ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV were not found.
The main activity of ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV is not available. You also can look at reviews of ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV, open positions, location of ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERPS BEROEPSKREDIET CV, employees, financial statistics.