YVON IGALSON

Contactgegevens YVON IGALSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVON IGALSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVON IGALSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NAAMSESTRAAT 72B2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22891471 (+32-22891471) 22891471 (+32-22891471)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVON IGALSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVON IGALSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVON IGALSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVON IGALSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVON IGALSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVON IGALSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVON IGALSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVON IGALSON
Products information YVON IGALSON

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in YVON IGALSON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVON IGALSON
(Get full report from official database of BE for YVON IGALSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVON IGALSON
Addition kinds of activities for YVON IGALSON

737400. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
869902. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
873403. Verontreinigingstesten | Pollution testing
39490512. Target shooting equipment | Target shooting equipment
58120600. Pizza restaurants | Pizza restaurants
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij YVON IGALSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVON IGALSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVON IGALSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVON IGALSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van YVON IGALSON in sociale netwerken
Look for responds of YVON IGALSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVON IGALSON. Laat een reactie achter voor YVON IGALSON. YVON IGALSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVON IGALSON. Leave a respond for YVON IGALSON. YVON IGALSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVON IGALSON op de google maps. Adres en contacten YVON IGALSON
Location of YVON IGALSON on the google maps. Address and contacts of YVON IGALSON

Andere gerelateerde bedrijven als come YVON IGALSON YVON IGALSON: PISCINE DE SAINT-SERVAIS | BUREAU VERMOORTELE & CO | P.C. LES BOULES DU BOCQ | SIMON JACOBS | Stulens Knowledge Office nv

Other related companies as YVON IGALSON: PISCINE DE SAINT-SERVAIS | BUREAU VERMOORTELE & CO | P.C. LES BOULES DU BOCQ | SIMON JACOBS | Stulens Knowledge Office nv

YVON IGALSON is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVON IGALSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf YVON IGALSON bevindt zich op het adres: NAAMSESTRAAT 72B2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in YVON IGALSON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVON IGALSON is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVON IGALSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVON IGALSON, openstaande posities, locatie van YVON IGALSON op de kaart.

YVON IGALSON is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVON IGALSON, company assigned to the tax number BE03299438476. The company YVON IGALSON is located at the address: NAAMSESTRAAT 72B2; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in YVON IGALSON were not found.
The main activity of YVON IGALSON is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YVON IGALSON is not available. You also can look at reviews of YVON IGALSON, open positions, location of YVON IGALSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVON IGALSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVON IGALSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVON IGALSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVON IGALSON, employees, financial statistics.