BUREAU VERMOORTELE & CO

Contactgegevens BUREAU VERMOORTELE & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU VERMOORTELE & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU VERMOORTELE & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOMBROEKSTRAAT 113; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56216457 (+32-56216457) 56216457 (+32-56216457)

Fax (fax): +32 (2) 183-81-38 +32 (2) 183-81-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU VERMOORTELE & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU VERMOORTELE & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU VERMOORTELE & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU VERMOORTELE & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU VERMOORTELE & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU VERMOORTELE & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU VERMOORTELE & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU VERMOORTELE & CO
Products information BUREAU VERMOORTELE & CO

BTW identificatienummer (tax): BE06936737060
Ondernemingsnummer: 7419860839
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BUREAU VERMOORTELE & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU VERMOORTELE & CO
(Get full report from official database of BE for BUREAU VERMOORTELE & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU VERMOORTELE & CO
Addition kinds of activities for BUREAU VERMOORTELE & CO

596199. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
32290200. Optisch glas | Optical glass
34440403. Siding, plaatwerk | Siding, sheet metal
35520308. Drukmachines, textiel | Printing machinery, textile
38220606. Controle van de oppervlaktebrander, temperatuur | Surface burner controls, temperature
38250308. Frequentiemeters: elektrisch, mechanisch en elektronisch | Frequency meters: electrical, mechanical, and electronic
79930403. Gokautomaat | Slot machine
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij BUREAU VERMOORTELE & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU VERMOORTELE & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU VERMOORTELE & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU VERMOORTELE & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • The Business Analysts - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je op zoek naar een boeiende functie binnen een stabiel consultancybureau met naam en faam? Wens je te werken in een team van gedreven collega's binnen een open en aangename sfeer? Wil jij daarnaast deel uitmaken van een groeiend bedrijf? Dan ben jij dé persoon naar wie wij op zoek zijn! Om het team van The Business Analysts (deel van de Cronos Group) te versterken zoeken we een toegewijde en vakkundige Functional Analyst. Onze ideale collega hecht belang aan community-feel en verkiest een open omgeving waarin eigen input gestimuleerd wordt. The Business Analysts is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, gericht op State-Of-The-Art Business oplossingen aan de hand van sterk onderbouwde analysetechnieken, Agile Project Management en een doordachte Enterprise Architectuur. Momenteel bestaat The Business Analysts uit meer dan 60 consultants. Dit maakt dat we over een brede waaier aan ervaring en expertise beschikken. Als groep vormt The Business Analysts een hecht team van consultants die hun job met passie uitoefenen. Jouw job Als onze collega ben je in staat om volgende taken op te nemen Als functionele analist vorm je de brug tussen de operationele kant van de organisatie enerzijds en de IT anderzijds; Je staat in voor de interpretatie van business analyses om zo een deel ervan om te zetten in een functionele analyse; Je gaat op zoek naar de behoeften van de organisatie, eindgebruikers en of stakeholders en vertaalt deze in een functionele analyse. Jouw analyse is vervolgens de aanzet tot de technische analyse; Je verzorgt de link tussen de business en het implementatie team (testers en developers); Je hebt kennis van de behavorial diagrams van UML (use-cases, sequence diagram, activity diagram, ...) en kan deze modelleren met verschillende modelleertools afhankelijk van de voorkeur van de klant; Je hebt ervaring met User stories en kennis van Agile en Scrum binnen de context van bovenvermelde taken. Jouw profiel Je hebt min. 2jaar ervaring als functionele analist; Je bezit een “Can-Do” mentaliteit en je hebt zin voor initiatief; Je hebt sterke analytische vaardigheden, een conceptueel denkvermogen en goede interpersoonlijke skills; Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en je kan prioriteiten stellen, omgaan met deadlines; Je hebt een grondige kennis van het Nederlands, Engels en Frans. Ons aanbod Je wordt lid van een stabiel en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Bovendien vormen jouw collega's een ondersteunend team van kennis en ervaring en krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en andere knowledge sharing events; Je ontvangt een vast contract met een competitief salaris en een compleet voordelenpakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, verzekeringen, etc.); Je komt terecht in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group, waar aandacht wordt gegeven aan individuele ondersteuning, professionele uitdagingen en je persoonlijke interesses & ambitie. Heb je interesse in deze uitdaging of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contactgegevens en CV door via de knop hieronder.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van BUREAU VERMOORTELE & CO in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU VERMOORTELE & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU VERMOORTELE & CO. Laat een reactie achter voor BUREAU VERMOORTELE & CO. BUREAU VERMOORTELE & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU VERMOORTELE & CO. Leave a respond for BUREAU VERMOORTELE & CO. BUREAU VERMOORTELE & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU VERMOORTELE & CO op de google maps. Adres en contacten BUREAU VERMOORTELE & CO
Location of BUREAU VERMOORTELE & CO on the google maps. Address and contacts of BUREAU VERMOORTELE & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU VERMOORTELE & CO BUREAU VERMOORTELE & CO: MANSHOVEN VERF NV | ANC ETS KAUFFMAN | AUTO 5 | GARAGE D'HOLLANDER | Mary & Fils sprl

Other related companies as BUREAU VERMOORTELE & CO: MANSHOVEN VERF NV | ANC ETS KAUFFMAN | AUTO 5 | GARAGE D'HOLLANDER | Mary & Fils sprl

BUREAU VERMOORTELE & CO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU VERMOORTELE & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06936737060. Het bedrijf BUREAU VERMOORTELE & CO bevindt zich op het adres: TOMBROEKSTRAAT 113; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUREAU VERMOORTELE & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU VERMOORTELE & CO is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU VERMOORTELE & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU VERMOORTELE & CO, openstaande posities, locatie van BUREAU VERMOORTELE & CO op de kaart.

BUREAU VERMOORTELE & CO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU VERMOORTELE & CO, company assigned to the tax number BE06936737060. The company BUREAU VERMOORTELE & CO is located at the address: TOMBROEKSTRAAT 113; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUREAU VERMOORTELE & CO were not found.
The main activity of BUREAU VERMOORTELE & CO is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU VERMOORTELE & CO is not available. You also can look at reviews of BUREAU VERMOORTELE & CO, open positions, location of BUREAU VERMOORTELE & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU VERMOORTELE & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU VERMOORTELE & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU VERMOORTELE & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU VERMOORTELE & CO, employees, financial statistics.