WIM DEJOSSE

Contactgegevens WIM DEJOSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM DEJOSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM DEJOSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHERMERSSTRAAT 30; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32034316 32034316

Fax (fax): +32 (69) 151-53-53 +32 (69) 151-53-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM DEJOSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM DEJOSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM DEJOSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM DEJOSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM DEJOSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM DEJOSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM DEJOSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM DEJOSSE
Products information WIM DEJOSSE

BTW identificatienummer (tax): BE01404296875
Ondernemingsnummer: 4041839599
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in WIM DEJOSSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM DEJOSSE
(Get full report from official database of BE for WIM DEJOSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM DEJOSSE
Addition kinds of activities for WIM DEJOSSE

734999. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
12319903. Strip mijnbouw, antraciet | Strip mining, anthracite
14990406. Scythestone steengroeven | Scythestone quarrying
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
34439913. Scroll omhulsels | Scroll casings
50940304. Horloges en onderdelen | Watches and parts
51699909. Marine winkels | Naval stores

Werken bij WIM DEJOSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM DEJOSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM DEJOSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM DEJOSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnmedewerkers (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DERO CONSTRUCT

    Type: Vervanging brugpensioen

    voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

  • VERKOPER SLAAPAFDELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelzaak in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

Zoek naar antwoorden van WIM DEJOSSE in sociale netwerken
Look for responds of WIM DEJOSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM DEJOSSE. Laat een reactie achter voor WIM DEJOSSE. WIM DEJOSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM DEJOSSE. Leave a respond for WIM DEJOSSE. WIM DEJOSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM DEJOSSE op de google maps. Adres en contacten WIM DEJOSSE
Location of WIM DEJOSSE on the google maps. Address and contacts of WIM DEJOSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM DEJOSSE WIM DEJOSSE: Baugnet B | A.V.O. bvba-HERMAN MEES | ESTHETIFS | GRIET VANDEWIELE | LA FINE EQUIPE ELLEZELLES

Other related companies as WIM DEJOSSE: Baugnet B | A.V.O. bvba-HERMAN MEES | ESTHETIFS | GRIET VANDEWIELE | LA FINE EQUIPE ELLEZELLES

WIM DEJOSSE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM DEJOSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01404296875. Het bedrijf WIM DEJOSSE bevindt zich op het adres: SCHERMERSSTRAAT 30; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in WIM DEJOSSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIM DEJOSSE is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM DEJOSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM DEJOSSE, openstaande posities, locatie van WIM DEJOSSE op de kaart.

WIM DEJOSSE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM DEJOSSE, company assigned to the tax number BE01404296875. The company WIM DEJOSSE is located at the address: SCHERMERSSTRAAT 30; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in WIM DEJOSSE were not found.
The main activity of WIM DEJOSSE is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM DEJOSSE is not available. You also can look at reviews of WIM DEJOSSE, open positions, location of WIM DEJOSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM DEJOSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM DEJOSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM DEJOSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM DEJOSSE, employees, financial statistics.