A.V.O. bvba-HERMAN MEES

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • A.V.O. bvba-HERMAN MEES
Private companiesTransportation Equipment • A.V.O. bvba-HERMAN MEES

Contactgegevens A.V.O. bvba-HERMAN MEES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.V.O. bvba-HERMAN MEES: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.V.O. bvba-HERMAN MEES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meidoornlaan 18; 2240; Zandhoven, België

Telefoon (phone): 03 484 67 64; 0475 78 62 37 (+32-03 484 67 64; 0475 78 62 37) 03 484 67 64; 0475 78 62 37 (+32-03 484 67 64; 0475 78 62 37)

Fax (fax): 03 464 06 89 (+32-03 464 06 89) 03 464 06 89 (+32-03 464 06 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.V.O. bvba-HERMAN MEES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.V.O. bvba-HERMAN MEES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.V.O. bvba-HERMAN MEES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.V.O. bvba-HERMAN MEES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.V.O. bvba-HERMAN MEES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.V.O. bvba-HERMAN MEES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.V.O. bvba-HERMAN MEES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.V.O. bvba-HERMAN MEES
Products information A.V.O. bvba-HERMAN MEES

BTW identificatienummer (tax): BE01611389160
Ondernemingsnummer: 9630035400
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 888,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Wood preservation

Product categorie (product category): Sanitation service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.V.O. bvba-HERMAN MEES
(Get full report from official database of BE for A.V.O. bvba-HERMAN MEES)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.V.O. bvba-HERMAN MEES
Addition kinds of activities for A.V.O. bvba-HERMAN MEES

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
23690401. Buntings, zuigelingen ' | Buntings, infants'
27590300. Promotie printen | Promotional printing
36340302. Plafondventilatoren | Ceiling fans
39491200. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies

Werken bij A.V.O. bvba-HERMAN MEES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.V.O. bvba-HERMAN MEES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.V.O. bvba-HERMAN MEES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.V.O. bvba-HERMAN MEES. Looking for open vacancies in other companies

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Ploegchef industiële reiniging voedingsindustrie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een schoonmaakbedrijf in de regio Waregem is op zoek naa een ploegchef voor de voedingsindustrie.

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van A.V.O. bvba-HERMAN MEES in sociale netwerken
Look for responds of A.V.O. bvba-HERMAN MEES in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.V.O. bvba-HERMAN MEES. Laat een reactie achter voor A.V.O. bvba-HERMAN MEES. A.V.O. bvba-HERMAN MEES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.V.O. bvba-HERMAN MEES. Leave a respond for A.V.O. bvba-HERMAN MEES. A.V.O. bvba-HERMAN MEES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.V.O. bvba-HERMAN MEES op de google maps. Adres en contacten A.V.O. bvba-HERMAN MEES
Location of A.V.O. bvba-HERMAN MEES on the google maps. Address and contacts of A.V.O. bvba-HERMAN MEES

Andere gerelateerde bedrijven als come A.V.O. bvba-HERMAN MEES A.V.O. bvba-HERMAN MEES: P'TIT BAIGNEUR | DEHING | Vieux Moulin (Au) | Beyens Metaaldraaiwerken | Art de Beaute (l')

Other related companies as A.V.O. bvba-HERMAN MEES: P'TIT BAIGNEUR | DEHING | Vieux Moulin (Au) | Beyens Metaaldraaiwerken | Art de Beaute (l')

A.V.O. bvba-HERMAN MEES is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.V.O. bvba-HERMAN MEES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01611389160. Het bedrijf A.V.O. bvba-HERMAN MEES bevindt zich op het adres: Meidoornlaan 18; 2240; Zandhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 888,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sanitation service. Lijst met producten zijn Wood preservation.
De hoofdactiviteit van A.V.O. bvba-HERMAN MEES is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.V.O. bvba-HERMAN MEES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.V.O. bvba-HERMAN MEES, openstaande posities, locatie van A.V.O. bvba-HERMAN MEES op de kaart.

A.V.O. bvba-HERMAN MEES is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.V.O. bvba-HERMAN MEES, company assigned to the tax number BE01611389160. The company A.V.O. bvba-HERMAN MEES is located at the address: Meidoornlaan 18; 2240; Zandhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 888,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sanitation service. List of products are Wood preservation.
The main activity of A.V.O. bvba-HERMAN MEES is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.V.O. bvba-HERMAN MEES is not available. You also can look at reviews of A.V.O. bvba-HERMAN MEES, open positions, location of A.V.O. bvba-HERMAN MEES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.V.O. bvba-HERMAN MEES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.V.O. bvba-HERMAN MEES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.V.O. bvba-HERMAN MEES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.V.O. bvba-HERMAN MEES, employees, financial statistics.