P'TIT BAIGNEUR

Contactgegevens P'TIT BAIGNEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P'TIT BAIGNEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

P'TIT BAIGNEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Loi 49; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 37 17 00 (+32-064 37 17 00) 064 37 17 00 (+32-064 37 17 00)

Fax (fax): +32 (10) 302-81-21 +32 (10) 302-81-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P'TIT BAIGNEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P'TIT BAIGNEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P'TIT BAIGNEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P'TIT BAIGNEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P'TIT BAIGNEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P'TIT BAIGNEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P'TIT BAIGNEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P'TIT BAIGNEUR
Products information P'TIT BAIGNEUR

BTW identificatienummer (tax): BE01509765625
Ondernemingsnummer: 5694183349
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Gifts - Retail

Product categorie (product category): Solariums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P'TIT BAIGNEUR
(Get full report from official database of BE for P'TIT BAIGNEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor P'TIT BAIGNEUR
Addition kinds of activities for P'TIT BAIGNEUR

3086. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
201199. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
203302. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
384599. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
13890100. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
36390201. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, binnenlands | Buttonhole and eyelet machines and attachments, domestic
50910202. Skimateriaal | Skiing equipment
57350202. CD's | Compact discs

Werken bij P'TIT BAIGNEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P'TIT BAIGNEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P'TIT BAIGNEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P'TIT BAIGNEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • studente charcuterie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Gezocht student bediening toog voor een beenhouwerij te Genk Je taken bestaan uit: klanten verder helpen toog aanvullen onderhoud van winkel overweg kunnen met snijmachine is een pluspunt overweg kunnen met kassa

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Psycholoog m/v (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van P'TIT BAIGNEUR in sociale netwerken
Look for responds of P'TIT BAIGNEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor P'TIT BAIGNEUR. Laat een reactie achter voor P'TIT BAIGNEUR. P'TIT BAIGNEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P'TIT BAIGNEUR. Leave a respond for P'TIT BAIGNEUR. P'TIT BAIGNEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P'TIT BAIGNEUR op de google maps. Adres en contacten P'TIT BAIGNEUR
Location of P'TIT BAIGNEUR on the google maps. Address and contacts of P'TIT BAIGNEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come P'TIT BAIGNEUR P'TIT BAIGNEUR: FLDE KORENAAR NV | STUDIO ARTIFACT | BELGACOM | ROSALIE STAKENBORG | DOMINIQUE RICKAERT

Other related companies as P'TIT BAIGNEUR: FLDE KORENAAR NV | STUDIO ARTIFACT | BELGACOM | ROSALIE STAKENBORG | DOMINIQUE RICKAERT

P'TIT BAIGNEUR is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P'TIT BAIGNEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01509765625. Het bedrijf P'TIT BAIGNEUR bevindt zich op het adres: Rue de la Loi 49; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 647,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Solariums. Lijst met producten zijn Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van P'TIT BAIGNEUR is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P'TIT BAIGNEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P'TIT BAIGNEUR, openstaande posities, locatie van P'TIT BAIGNEUR op de kaart.

P'TIT BAIGNEUR is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is P'TIT BAIGNEUR, company assigned to the tax number BE01509765625. The company P'TIT BAIGNEUR is located at the address: Rue de la Loi 49; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 647,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Solariums. List of products are Gifts - Retail.
The main activity of P'TIT BAIGNEUR is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of P'TIT BAIGNEUR is not available. You also can look at reviews of P'TIT BAIGNEUR, open positions, location of P'TIT BAIGNEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P'TIT BAIGNEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P'TIT BAIGNEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P'TIT BAIGNEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P'TIT BAIGNEUR, employees, financial statistics.