STUDIO ARTIFACT

Contactgegevens STUDIO ARTIFACT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO ARTIFACT: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO ARTIFACT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDEN DENDERMONDSE STWG 74; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53784023 (+32-53784023) 53784023 (+32-53784023)

Fax (fax): +32 (59) 823-59-18 +32 (59) 823-59-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO ARTIFACT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO ARTIFACT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO ARTIFACT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO ARTIFACT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO ARTIFACT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO ARTIFACT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO ARTIFACT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO ARTIFACT
Products information STUDIO ARTIFACT

BTW identificatienummer (tax): BE02556488037
Ondernemingsnummer: 1233459472
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Photographes,Photographes Industriels,Photographes Publicitaires.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO ARTIFACT
(Get full report from official database of BE for STUDIO ARTIFACT)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO ARTIFACT
Addition kinds of activities for STUDIO ARTIFACT

17419901. metselen | Bricklaying
20539909. Sponsartikelen, bakkerij: bevroren | Sponge goods, bakery: frozen
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
58120313. Sandwiches en duikboten winkel | Sandwiches and submarines shop
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
72990700. Station operatie diensten | Station operation services

Werken bij STUDIO ARTIFACT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO ARTIFACT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO ARTIFACT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO ARTIFACT. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

 • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

 • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

 • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

 • bottelaar M/V (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

 • Poetshulp (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 34 à 36u/week in Zedelgem/Loppem (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Zedelgem/Loppem. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

 • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

 • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

 • Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

Zoek naar antwoorden van STUDIO ARTIFACT in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO ARTIFACT in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO ARTIFACT. Laat een reactie achter voor STUDIO ARTIFACT. STUDIO ARTIFACT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO ARTIFACT. Leave a respond for STUDIO ARTIFACT. STUDIO ARTIFACT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO ARTIFACT op de google maps. Adres en contacten STUDIO ARTIFACT
Location of STUDIO ARTIFACT on the google maps. Address and contacts of STUDIO ARTIFACT

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO ARTIFACT STUDIO ARTIFACT: ANDRE PEYSKENS | Vrije Familiekring De Ronde | DELHAIZE | MENNEN TONY | DVV

Other related companies as STUDIO ARTIFACT: ANDRE PEYSKENS | Vrije Familiekring De Ronde | DELHAIZE | MENNEN TONY | DVV

STUDIO ARTIFACT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO ARTIFACT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02556488037. Het bedrijf STUDIO ARTIFACT bevindt zich op het adres: OUDEN DENDERMONDSE STWG 74; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes,Photographes Industriels,Photographes Publicitaires..
De hoofdactiviteit van STUDIO ARTIFACT is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO ARTIFACT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO ARTIFACT, openstaande posities, locatie van STUDIO ARTIFACT op de kaart.

STUDIO ARTIFACT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO ARTIFACT, company assigned to the tax number BE02556488037. The company STUDIO ARTIFACT is located at the address: OUDEN DENDERMONDSE STWG 74; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes,Photographes Industriels,Photographes Publicitaires..
The main activity of STUDIO ARTIFACT is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO ARTIFACT is not available. You also can look at reviews of STUDIO ARTIFACT, open positions, location of STUDIO ARTIFACT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO ARTIFACT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO ARTIFACT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO ARTIFACT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO ARTIFACT, employees, financial statistics.