Vrije Familiekring De Ronde

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Vrije Familiekring De Ronde
Private companiesTransportation Equipment • Vrije Familiekring De Ronde

Contactgegevens Vrije Familiekring De Ronde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vrije Familiekring De Ronde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vrije Familiekring De Ronde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Auguste Van Ooststraat 8; 9050; Gent (Ledeberg), België

Telefoon (phone): 09 231 35 92 (+32-09 231 35 92) 09 231 35 92 (+32-09 231 35 92)

Fax (fax): +32 (60) 175-31-59 +32 (60) 175-31-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vrije Familiekring De Ronde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vrije Familiekring De Ronde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vrije Familiekring De Ronde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vrije Familiekring De Ronde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vrije Familiekring De Ronde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vrije Familiekring De Ronde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vrije Familiekring De Ronde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vrije Familiekring De Ronde
Products information Vrije Familiekring De Ronde

BTW identificatienummer (tax): BE01463348388
Ondernemingsnummer: 7545104980
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Vrije Familiekring De Ronde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vrije Familiekring De Ronde
(Get full report from official database of BE for Vrije Familiekring De Ronde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vrije Familiekring De Ronde
Addition kinds of activities for Vrije Familiekring De Ronde

145902. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
35310412. straatstenen | Pavers
36210302. Spoorwegmotor en controleapparatuur, elektrisch | Railway motors and control equipment, electric
89991000. Persoonlijke diensten | Personal services

Werken bij Vrije Familiekring De Ronde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vrije Familiekring De Ronde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vrije Familiekring De Ronde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vrije Familiekring De Ronde. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator voeding (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Recepturen aflezen en nauwkeurig kunnen uitvoeren - Productie nauwgezet in het oog houden - werken volgens de hygiëne en veiligheidsregels - machines kunnen instellen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • MEDEWERKER STRIJKATELIER (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het strijken van van allerhande materialen in ons atelier met als norm kwaliteit. Interesse? Solliciteer snel.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent verkoop (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KIABI

    Type: Studentenjob

    Kiabi is een Franse winkelketen van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Kiabi opent winkels in België en jij kan deel uitmaken van dit fantastisch avontuur. Als jobstudent bestaat jouw takenpakket uit: Klantenservice (adviseren, helpen); Kassabediening; Behandeling van de leveringen.

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een diëtist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Vrije Familiekring De Ronde in sociale netwerken
Look for responds of Vrije Familiekring De Ronde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vrije Familiekring De Ronde. Laat een reactie achter voor Vrije Familiekring De Ronde. Vrije Familiekring De Ronde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vrije Familiekring De Ronde. Leave a respond for Vrije Familiekring De Ronde. Vrije Familiekring De Ronde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vrije Familiekring De Ronde op de google maps. Adres en contacten Vrije Familiekring De Ronde
Location of Vrije Familiekring De Ronde on the google maps. Address and contacts of Vrije Familiekring De Ronde

Andere gerelateerde bedrijven als come Vrije Familiekring De Ronde Vrije Familiekring De Ronde: BEENHOUWERIJ RIK | GRUWEZ | CARLIER POL & LAURENT | AUTOHANDEL HERMANS & CO | STADSBESTUUR

Other related companies as Vrije Familiekring De Ronde: BEENHOUWERIJ RIK | GRUWEZ | CARLIER POL & LAURENT | AUTOHANDEL HERMANS & CO | STADSBESTUUR

Vrije Familiekring De Ronde is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vrije Familiekring De Ronde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01463348388. Het bedrijf Vrije Familiekring De Ronde bevindt zich op het adres: Auguste Van Ooststraat 8; 9050; Gent (Ledeberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Vrije Familiekring De Ronde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vrije Familiekring De Ronde is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vrije Familiekring De Ronde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vrije Familiekring De Ronde, openstaande posities, locatie van Vrije Familiekring De Ronde op de kaart.

Vrije Familiekring De Ronde is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vrije Familiekring De Ronde, company assigned to the tax number BE01463348388. The company Vrije Familiekring De Ronde is located at the address: Auguste Van Ooststraat 8; 9050; Gent (Ledeberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Vrije Familiekring De Ronde were not found.
The main activity of Vrije Familiekring De Ronde is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vrije Familiekring De Ronde is not available. You also can look at reviews of Vrije Familiekring De Ronde, open positions, location of Vrije Familiekring De Ronde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vrije Familiekring De Ronde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vrije Familiekring De Ronde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vrije Familiekring De Ronde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vrije Familiekring De Ronde, employees, financial statistics.