ST. LEMPEREUR

Contactgegevens ST. LEMPEREUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST. LEMPEREUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST. LEMPEREUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULDEN-VLIESLAAN 68B3; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25382348 (+32-25382348) 25382348 (+32-25382348)

Fax (fax): +32 (84) 159-97-30 +32 (84) 159-97-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST. LEMPEREUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST. LEMPEREUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST. LEMPEREUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST. LEMPEREUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST. LEMPEREUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST. LEMPEREUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST. LEMPEREUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST. LEMPEREUR
Products information ST. LEMPEREUR

BTW identificatienummer (tax): BE08869232177
Ondernemingsnummer: 1508117675
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ST. LEMPEREUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST. LEMPEREUR
(Get full report from official database of BE for ST. LEMPEREUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST. LEMPEREUR
Addition kinds of activities for ST. LEMPEREUR

08319903. Boomzaden extracten | Tree seeds extracting
35310809. Grijpers: steen, hout, enz. | Grapples: rock, wood, etc.
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
56219901. Moederschapskleding | Maternity wear
95110100. Milieuagentschappen | Environmental agencies

Werken bij ST. LEMPEREUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST. LEMPEREUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST. LEMPEREUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST. LEMPEREUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

Zoek naar antwoorden van ST. LEMPEREUR in sociale netwerken
Look for responds of ST. LEMPEREUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST. LEMPEREUR. Laat een reactie achter voor ST. LEMPEREUR. ST. LEMPEREUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST. LEMPEREUR. Leave a respond for ST. LEMPEREUR. ST. LEMPEREUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST. LEMPEREUR op de google maps. Adres en contacten ST. LEMPEREUR
Location of ST. LEMPEREUR on the google maps. Address and contacts of ST. LEMPEREUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ST. LEMPEREUR ST. LEMPEREUR: EDITIONS LEBEER-HOSSMANN | O.C.M.W. | Evlier | VERONIQUE COLLARD | GOETHALS

Other related companies as ST. LEMPEREUR: EDITIONS LEBEER-HOSSMANN | O.C.M.W. | Evlier | VERONIQUE COLLARD | GOETHALS

ST. LEMPEREUR is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST. LEMPEREUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08869232177. Het bedrijf ST. LEMPEREUR bevindt zich op het adres: GULDEN-VLIESLAAN 68B3; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in ST. LEMPEREUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ST. LEMPEREUR is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST. LEMPEREUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST. LEMPEREUR, openstaande posities, locatie van ST. LEMPEREUR op de kaart.

ST. LEMPEREUR is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST. LEMPEREUR, company assigned to the tax number BE08869232177. The company ST. LEMPEREUR is located at the address: GULDEN-VLIESLAAN 68B3; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in ST. LEMPEREUR were not found.
The main activity of ST. LEMPEREUR is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ST. LEMPEREUR is not available. You also can look at reviews of ST. LEMPEREUR, open positions, location of ST. LEMPEREUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST. LEMPEREUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST. LEMPEREUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST. LEMPEREUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST. LEMPEREUR, employees, financial statistics.