O.C.M.W.

Contactgegevens O.C.M.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O.C.M.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

O.C.M.W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FABIOLALAAN 55; 2627; SCHELLE, België

Telefoon (phone): 38876836 (+32-38876836) 38876836 (+32-38876836)

Fax (fax): +32 (61) 369-10-98 +32 (61) 369-10-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O.C.M.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O.C.M.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O.C.M.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O.C.M.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O.C.M.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O.C.M.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O.C.M.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O.C.M.W.
Products information O.C.M.W.

BTW identificatienummer (tax): BE08038391113
Ondernemingsnummer: 1194732666
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services Communaux: CPAS.

Product categorie (product category): Services publics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O.C.M.W.
(Get full report from official database of BE for O.C.M.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor O.C.M.W.
Addition kinds of activities for O.C.M.W.

325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
14749900. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
20330305. Vruchtensappen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit juices: packaged in cans, jars, etc.
36710207. Elektronische buisdelen, behalve glazen blanks | Electronic tube parts, except glass blanks
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation

Werken bij O.C.M.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O.C.M.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O.C.M.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O.C.M.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van O.C.M.W. in sociale netwerken
Look for responds of O.C.M.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor O.C.M.W.. Laat een reactie achter voor O.C.M.W.. O.C.M.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O.C.M.W.. Leave a respond for O.C.M.W.. O.C.M.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O.C.M.W. op de google maps. Adres en contacten O.C.M.W.
Location of O.C.M.W. on the google maps. Address and contacts of O.C.M.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come O.C.M.W. O.C.M.W.: CENTRE DE SERVICE SOCIAL | Beiersdorf S.A. | MEDIZI | Couronne (Carrosserie de la) SC | BENO?T HAVET

Other related companies as O.C.M.W.: CENTRE DE SERVICE SOCIAL | Beiersdorf S.A. | MEDIZI | Couronne (Carrosserie de la) SC | BENO?T HAVET

O.C.M.W. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is O.C.M.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038391113. Het bedrijf O.C.M.W. bevindt zich op het adres: FABIOLALAAN 55; 2627; SCHELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services publics. Lijst met producten zijn Services Communaux: CPAS..
De hoofdactiviteit van O.C.M.W. is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O.C.M.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O.C.M.W., openstaande posities, locatie van O.C.M.W. op de kaart.

O.C.M.W. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is O.C.M.W., company assigned to the tax number BE08038391113. The company O.C.M.W. is located at the address: FABIOLALAAN 55; 2627; SCHELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services publics. List of products are Services Communaux: CPAS..
The main activity of O.C.M.W. is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of O.C.M.W. is not available. You also can look at reviews of O.C.M.W., open positions, location of O.C.M.W. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over O.C.M.W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O.C.M.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O.C.M.W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O.C.M.W., employees, financial statistics.