TACHE DE BEAUTة

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • TACHE DE BEAUTة
Private companiesTextile Mill Products • TACHE DE BEAUTة

Contactgegevens TACHE DE BEAUTة: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TACHE DE BEAUTة: address, phone, fax, email, website, opening hours

TACHE DE BEAUTة

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALVEWEG 33B; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11825030 (+32-11825030) 11825030 (+32-11825030)

Fax (fax): +32 (10) 529-56-37 +32 (10) 529-56-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TACHE DE BEAUTة: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TACHE DE BEAUTة"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TACHE DE BEAUTة"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TACHE DE BEAUTة, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TACHE DE BEAUTة. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TACHE DE BEAUTة, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TACHE DE BEAUTة. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TACHE DE BEAUTة
Products information TACHE DE BEAUTة

BTW identificatienummer (tax): BE02449371337
Ondernemingsnummer: 8274047851
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

lichaamspakkingen., Relaxerende massage.^^Relaxerende massage, lichaamspakkingen. .

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TACHE DE BEAUTة
(Get full report from official database of BE for TACHE DE BEAUTة)

Aanvulling soorten activiteiten voor TACHE DE BEAUTة
Addition kinds of activities for TACHE DE BEAUTة

2284. Draadmolens | Thread mills
20460304. dextrose | Dextrose
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
32559906. Mortels, klei vuurvast | Mortars, clay refractory
36330000. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
38290303. Niveaus en tapes, opmeting | Levels and tapes, surveying
50460100. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
73810100. Wachtdiensten | Guard services
73899917. Veldopslag | Field warehousing

Werken bij TACHE DE BEAUTة: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TACHE DE BEAUTة: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TACHE DE BEAUTة. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TACHE DE BEAUTة. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Automechanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van TACHE DE BEAUTة in sociale netwerken
Look for responds of TACHE DE BEAUTة in social networks

Lees alle opmerkingen voor TACHE DE BEAUTة. Laat een reactie achter voor TACHE DE BEAUTة. TACHE DE BEAUTة bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TACHE DE BEAUTة. Leave a respond for TACHE DE BEAUTة. TACHE DE BEAUTة on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TACHE DE BEAUTة op de google maps. Adres en contacten TACHE DE BEAUTة
Location of TACHE DE BEAUTة on the google maps. Address and contacts of TACHE DE BEAUTة

Andere gerelateerde bedrijven als come TACHE DE BEAUTة TACHE DE BEAUTة: Joassin-Affaires Immobilières SPRL | MIROITERIE DE LA MEUSE | Bellino Opodial Paris | DRUKKERIJ WIVIPRO | TRANSFIL/PIKASSO

Other related companies as TACHE DE BEAUTة: Joassin-Affaires Immobilières SPRL | MIROITERIE DE LA MEUSE | Bellino Opodial Paris | DRUKKERIJ WIVIPRO | TRANSFIL/PIKASSO

TACHE DE BEAUTة is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TACHE DE BEAUTة, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02449371337. Het bedrijf TACHE DE BEAUTة bevindt zich op het adres: HALVEWEG 33B; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Lijst met producten zijn lichaamspakkingen., Relaxerende massage.^^Relaxerende massage, lichaamspakkingen. ..
De hoofdactiviteit van TACHE DE BEAUTة is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TACHE DE BEAUTة is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TACHE DE BEAUTة, openstaande posities, locatie van TACHE DE BEAUTة op de kaart.

TACHE DE BEAUTة is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is TACHE DE BEAUTة, company assigned to the tax number BE02449371337. The company TACHE DE BEAUTة is located at the address: HALVEWEG 33B; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. List of products are lichaamspakkingen., Relaxerende massage.^^Relaxerende massage, lichaamspakkingen. ..
The main activity of TACHE DE BEAUTة is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TACHE DE BEAUTة is not available. You also can look at reviews of TACHE DE BEAUTة, open positions, location of TACHE DE BEAUTة on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TACHE DE BEAUTة, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TACHE DE BEAUTة, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TACHE DE BEAUTة, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TACHE DE BEAUTة, employees, financial statistics.