DRUKKERIJ WIVIPRO

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • DRUKKERIJ WIVIPRO
Private companiesTextile Mill Products • DRUKKERIJ WIVIPRO

Contactgegevens DRUKKERIJ WIVIPRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ WIVIPRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ WIVIPRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEVENSEBAAN 179; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36652648 (+32-36652648) 36652648 (+32-36652648)

Fax (fax): +32 (53) 593-80-36 +32 (53) 593-80-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ WIVIPRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ WIVIPRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ WIVIPRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ WIVIPRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ WIVIPRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ WIVIPRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ WIVIPRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ WIVIPRO
Products information DRUKKERIJ WIVIPRO

BTW identificatienummer (tax): BE02598785400
Ondernemingsnummer: 3114868164
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Drag茅es.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ WIVIPRO
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ WIVIPRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ WIVIPRO
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ WIVIPRO

14999918. Tripoli mijnbouw | Tripoli mining
17999920. Glasvertoning, architectonisch of automobiel | Glass tinting, architectural or automotive
23710102. Capes, bont | Capes, fur
28190102. Alkali-metalen: natrium, kalium | Alkali metals: sodium, potassium
33120405. Structurele vormen en palen, staal | Structural shapes and pilings, steel
50830305. Graan liften apparatuur en benodigdheden | Grain elevators equipment and supplies
51690203. Kooldioxide | Carbon dioxide
80110501. allergoloog | Allergist
86999909. Persoonlijke interesseorganisatie | Personal interest organization

Werken bij DRUKKERIJ WIVIPRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ WIVIPRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ WIVIPRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ WIVIPRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ WIVIPRO in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ WIVIPRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ WIVIPRO. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ WIVIPRO. DRUKKERIJ WIVIPRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ WIVIPRO. Leave a respond for DRUKKERIJ WIVIPRO. DRUKKERIJ WIVIPRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ WIVIPRO op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ WIVIPRO
Location of DRUKKERIJ WIVIPRO on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ WIVIPRO

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ WIVIPRO DRUKKERIJ WIVIPRO: Luxor BVBA | HERMOYE | Pinard J | SOLANGE BRAT | Routiers (Aux)

Other related companies as DRUKKERIJ WIVIPRO: Luxor BVBA | HERMOYE | Pinard J | SOLANGE BRAT | Routiers (Aux)

DRUKKERIJ WIVIPRO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ WIVIPRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02598785400. Het bedrijf DRUKKERIJ WIVIPRO bevindt zich op het adres: HOEVENSEBAAN 179; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 711,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Produits: Drag茅es..
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ WIVIPRO is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ WIVIPRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ WIVIPRO, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ WIVIPRO op de kaart.

DRUKKERIJ WIVIPRO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ WIVIPRO, company assigned to the tax number BE02598785400. The company DRUKKERIJ WIVIPRO is located at the address: HOEVENSEBAAN 179; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 711,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Imprimeries and copyshops. List of products are Produits: Drag茅es..
The main activity of DRUKKERIJ WIVIPRO is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ WIVIPRO is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ WIVIPRO, open positions, location of DRUKKERIJ WIVIPRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ WIVIPRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ WIVIPRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ WIVIPRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ WIVIPRO, employees, financial statistics.