MIROITERIE DE LA MEUSE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • MIROITERIE DE LA MEUSE
Private companiesTextile Mill Products • MIROITERIE DE LA MEUSE

Contactgegevens MIROITERIE DE LA MEUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIROITERIE DE LA MEUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIROITERIE DE LA MEUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DE LA MEUSE 12; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81301248 (+32-81301248) 81301248 (+32-81301248)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIROITERIE DE LA MEUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIROITERIE DE LA MEUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIROITERIE DE LA MEUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIROITERIE DE LA MEUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIROITERIE DE LA MEUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIROITERIE DE LA MEUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIROITERIE DE LA MEUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIROITERIE DE LA MEUSE
Products information MIROITERIE DE LA MEUSE

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in MIROITERIE DE LA MEUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Serres and speciale beglazing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIROITERIE DE LA MEUSE
(Get full report from official database of BE for MIROITERIE DE LA MEUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIROITERIE DE LA MEUSE
Addition kinds of activities for MIROITERIE DE LA MEUSE

231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
382700. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
07820204. Maaien diensten, gazon | Mowing services, lawn
20230100. Baby formules | Baby formulas
37310105. Hydrofoil schepen | Hydrofoil vessels

Werken bij MIROITERIE DE LA MEUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIROITERIE DE LA MEUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIROITERIE DE LA MEUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIROITERIE DE LA MEUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van MIROITERIE DE LA MEUSE in sociale netwerken
Look for responds of MIROITERIE DE LA MEUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIROITERIE DE LA MEUSE. Laat een reactie achter voor MIROITERIE DE LA MEUSE. MIROITERIE DE LA MEUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIROITERIE DE LA MEUSE. Leave a respond for MIROITERIE DE LA MEUSE. MIROITERIE DE LA MEUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIROITERIE DE LA MEUSE op de google maps. Adres en contacten MIROITERIE DE LA MEUSE
Location of MIROITERIE DE LA MEUSE on the google maps. Address and contacts of MIROITERIE DE LA MEUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come MIROITERIE DE LA MEUSE MIROITERIE DE LA MEUSE: FLDE ROOVER EN ZONEN BVBA | Veronique | Ch?teau de Louvignies | C.T. LA ROCHE | S. & V. CONSTRUCT

Other related companies as MIROITERIE DE LA MEUSE: FLDE ROOVER EN ZONEN BVBA | Veronique | Ch?teau de Louvignies | C.T. LA ROCHE | S. & V. CONSTRUCT

MIROITERIE DE LA MEUSE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIROITERIE DE LA MEUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf MIROITERIE DE LA MEUSE bevindt zich op het adres: BOULEVARD DE LA MEUSE 12; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Serres and speciale beglazing. Producten gemaakt in MIROITERIE DE LA MEUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIROITERIE DE LA MEUSE is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIROITERIE DE LA MEUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIROITERIE DE LA MEUSE, openstaande posities, locatie van MIROITERIE DE LA MEUSE op de kaart.

MIROITERIE DE LA MEUSE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIROITERIE DE LA MEUSE, company assigned to the tax number BE02187347412. The company MIROITERIE DE LA MEUSE is located at the address: BOULEVARD DE LA MEUSE 12; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Serres and speciale beglazing. Products created in MIROITERIE DE LA MEUSE were not found.
The main activity of MIROITERIE DE LA MEUSE is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MIROITERIE DE LA MEUSE is not available. You also can look at reviews of MIROITERIE DE LA MEUSE, open positions, location of MIROITERIE DE LA MEUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIROITERIE DE LA MEUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIROITERIE DE LA MEUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIROITERIE DE LA MEUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIROITERIE DE LA MEUSE, employees, financial statistics.