GEOFFROY BOUVIER

Particuliere bedrijvenBosbouw • GEOFFROY BOUVIER
Private companiesForestry • GEOFFROY BOUVIER

Contactgegevens GEOFFROY BOUVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEOFFROY BOUVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEOFFROY BOUVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-NICOLAS 33; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81224979 (+32-81224979) 81224979 (+32-81224979)

Fax (fax): +32 (14) 944-92-18 +32 (14) 944-92-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEOFFROY BOUVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEOFFROY BOUVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEOFFROY BOUVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEOFFROY BOUVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEOFFROY BOUVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEOFFROY BOUVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEOFFROY BOUVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEOFFROY BOUVIER
Products information GEOFFROY BOUVIER

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GEOFFROY BOUVIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEOFFROY BOUVIER
(Get full report from official database of BE for GEOFFROY BOUVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEOFFROY BOUVIER
Addition kinds of activities for GEOFFROY BOUVIER

233903. Vrouwen en missen atletische kleding en sportkleding | Women's and misses' athletic clothing and sportswear
20529903. Communie wafels | Communion wafers
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
72999904. Consumentenkoopdienst | Consumer buying service
87440000. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services

Werken bij GEOFFROY BOUVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEOFFROY BOUVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEOFFROY BOUVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEOFFROY BOUVIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Winkelbediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

Zoek naar antwoorden van GEOFFROY BOUVIER in sociale netwerken
Look for responds of GEOFFROY BOUVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEOFFROY BOUVIER. Laat een reactie achter voor GEOFFROY BOUVIER. GEOFFROY BOUVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEOFFROY BOUVIER. Leave a respond for GEOFFROY BOUVIER. GEOFFROY BOUVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEOFFROY BOUVIER op de google maps. Adres en contacten GEOFFROY BOUVIER
Location of GEOFFROY BOUVIER on the google maps. Address and contacts of GEOFFROY BOUVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come GEOFFROY BOUVIER GEOFFROY BOUVIER: Maisons de Vacances SPRL | Letangre B | VERCAEMER FRANS & CO | A. PHILIPRONT | MICROGRAPHEX SC

Other related companies as GEOFFROY BOUVIER: Maisons de Vacances SPRL | Letangre B | VERCAEMER FRANS & CO | A. PHILIPRONT | MICROGRAPHEX SC

GEOFFROY BOUVIER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEOFFROY BOUVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf GEOFFROY BOUVIER bevindt zich op het adres: RUE SAINT-NICOLAS 33; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in GEOFFROY BOUVIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEOFFROY BOUVIER is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEOFFROY BOUVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEOFFROY BOUVIER, openstaande posities, locatie van GEOFFROY BOUVIER op de kaart.

GEOFFROY BOUVIER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEOFFROY BOUVIER, company assigned to the tax number BE03180236816. The company GEOFFROY BOUVIER is located at the address: RUE SAINT-NICOLAS 33; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in GEOFFROY BOUVIER were not found.
The main activity of GEOFFROY BOUVIER is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEOFFROY BOUVIER is not available. You also can look at reviews of GEOFFROY BOUVIER, open positions, location of GEOFFROY BOUVIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEOFFROY BOUVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEOFFROY BOUVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEOFFROY BOUVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEOFFROY BOUVIER, employees, financial statistics.