VERCAEMER FRANS & CO

Particuliere bedrijvenBosbouw • VERCAEMER FRANS & CO
Private companiesForestry • VERCAEMER FRANS & CO

Contactgegevens VERCAEMER FRANS & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERCAEMER FRANS & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERCAEMER FRANS & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEVELGEMSTRAAT 4; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56421788 (+32-56421788) 56421788 (+32-56421788)

Fax (fax): +32 (53) 363-75-14 +32 (53) 363-75-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERCAEMER FRANS & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERCAEMER FRANS & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERCAEMER FRANS & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERCAEMER FRANS & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERCAEMER FRANS & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERCAEMER FRANS & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERCAEMER FRANS & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERCAEMER FRANS & CO
Products information VERCAEMER FRANS & CO

BTW identificatienummer (tax): BE07229248046
Ondernemingsnummer: 3424407958
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VERCAEMER FRANS & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERCAEMER FRANS & CO
(Get full report from official database of BE for VERCAEMER FRANS & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERCAEMER FRANS & CO
Addition kinds of activities for VERCAEMER FRANS & CO

483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
15420400. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
22111200. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
34899901. Pistolen en projectors diepteverlies, meer dan 30 mm. | Depth charge release pistols and projectors, over 30 mm.
36249906. Vezels, koolstof en grafiet | Fibers, carbon and graphite
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)

Werken bij VERCAEMER FRANS & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERCAEMER FRANS & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERCAEMER FRANS & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERCAEMER FRANS & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur aluminium en staal-gevelbekleding (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via een interne opleiding leer je de functie. Je hoeft nog geen ervaring hierin te hebben. Belangrijk is dat je graag in de bouwsector wil werken, dat je geen hoogtevrees hebt en vooral graag buitenwerk doet. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in daguren. Je werkt samen in ploeg aan de afwerking van platte daken en gevels. Je begint op interimbasis en indien alles vlot verloopt maak je kans op een vast contract. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van VERCAEMER FRANS & CO in sociale netwerken
Look for responds of VERCAEMER FRANS & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERCAEMER FRANS & CO. Laat een reactie achter voor VERCAEMER FRANS & CO. VERCAEMER FRANS & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERCAEMER FRANS & CO. Leave a respond for VERCAEMER FRANS & CO. VERCAEMER FRANS & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERCAEMER FRANS & CO op de google maps. Adres en contacten VERCAEMER FRANS & CO
Location of VERCAEMER FRANS & CO on the google maps. Address and contacts of VERCAEMER FRANS & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come VERCAEMER FRANS & CO VERCAEMER FRANS & CO: BOUTIQUE ANTHONY | Borgoo C | Cave des Oblats | VRIJE BASISSCHOOL | NOEL BLOMME

Other related companies as VERCAEMER FRANS & CO: BOUTIQUE ANTHONY | Borgoo C | Cave des Oblats | VRIJE BASISSCHOOL | NOEL BLOMME

VERCAEMER FRANS & CO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERCAEMER FRANS & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07229248046. Het bedrijf VERCAEMER FRANS & CO bevindt zich op het adres: WEVELGEMSTRAAT 4; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 739,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's. Producten gemaakt in VERCAEMER FRANS & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERCAEMER FRANS & CO is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERCAEMER FRANS & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERCAEMER FRANS & CO, openstaande posities, locatie van VERCAEMER FRANS & CO op de kaart.

VERCAEMER FRANS & CO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERCAEMER FRANS & CO, company assigned to the tax number BE07229248046. The company VERCAEMER FRANS & CO is located at the address: WEVELGEMSTRAAT 4; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 739,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's. Products created in VERCAEMER FRANS & CO were not found.
The main activity of VERCAEMER FRANS & CO is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERCAEMER FRANS & CO is not available. You also can look at reviews of VERCAEMER FRANS & CO, open positions, location of VERCAEMER FRANS & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERCAEMER FRANS & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERCAEMER FRANS & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERCAEMER FRANS & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERCAEMER FRANS & CO, employees, financial statistics.