FRANCINE DANS

Contactgegevens FRANCINE DANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCINE DANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCINE DANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERSTRAAT 49; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13313337 (+32-13313337) 13313337 (+32-13313337)

Fax (fax): +32 (55) 174-96-73 +32 (55) 174-96-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCINE DANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCINE DANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCINE DANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCINE DANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCINE DANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCINE DANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCINE DANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCINE DANS
Products information FRANCINE DANS

BTW identificatienummer (tax): BE05799102783
Ondernemingsnummer: 5440673828
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FRANCINE DANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCINE DANS
(Get full report from official database of BE for FRANCINE DANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCINE DANS
Addition kinds of activities for FRANCINE DANS

223103. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
30899912. Handgrepen, penseel of gereedschap: kunststoffen | Handles, brush or tool: plastics
35490201. Spoelwikkelmachines voor veren | Coil winding machines for springs
38220206. Temperatuurcontroles, automatisch | Temperature controls, automatic
50849906. Plastic producten machines | Plastic products machinery
51379905. Uniformen, vrouwen en kinderen | Uniforms, women's and children's
80930202. Roken kliniek | Smoking clinic
83310102. Manpower training | Manpower training

Werken bij FRANCINE DANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCINE DANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCINE DANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCINE DANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

Zoek naar antwoorden van FRANCINE DANS in sociale netwerken
Look for responds of FRANCINE DANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCINE DANS. Laat een reactie achter voor FRANCINE DANS. FRANCINE DANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCINE DANS. Leave a respond for FRANCINE DANS. FRANCINE DANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCINE DANS op de google maps. Adres en contacten FRANCINE DANS
Location of FRANCINE DANS on the google maps. Address and contacts of FRANCINE DANS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCINE DANS FRANCINE DANS: BOGEMANS J. | Techni Quartz NV | Marcotty- Salaison du Condroz S.A. | LA CHAISE DELM?E SA | Coppieters 't Wallant Marie-Dominique

Other related companies as FRANCINE DANS: BOGEMANS J. | Techni Quartz NV | Marcotty- Salaison du Condroz S.A. | LA CHAISE DELM?E SA | Coppieters 't Wallant Marie-Dominique

FRANCINE DANS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCINE DANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05799102783. Het bedrijf FRANCINE DANS bevindt zich op het adres: OVERSTRAAT 49; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in FRANCINE DANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCINE DANS is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCINE DANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCINE DANS, openstaande posities, locatie van FRANCINE DANS op de kaart.

FRANCINE DANS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCINE DANS, company assigned to the tax number BE05799102783. The company FRANCINE DANS is located at the address: OVERSTRAAT 49; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in FRANCINE DANS were not found.
The main activity of FRANCINE DANS is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCINE DANS is not available. You also can look at reviews of FRANCINE DANS, open positions, location of FRANCINE DANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCINE DANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCINE DANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCINE DANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCINE DANS, employees, financial statistics.