Marcotty- Salaison du Condroz S.A.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Marcotty- Salaison du Condroz S.A.
Private companiesOil and Gas Extraction • Marcotty- Salaison du Condroz S.A.

Contactgegevens Marcotty- Salaison du Condroz S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marcotty- Salaison du Condroz S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marcotty- Salaison du Condroz S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Energie 16 4432 Alleur, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marcotty- Salaison du Condroz S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marcotty- Salaison du Condroz S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marcotty- Salaison du Condroz S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marcotty- Salaison du Condroz S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marcotty- Salaison du Condroz S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marcotty- Salaison du Condroz S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marcotty- Salaison du Condroz S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marcotty- Salaison du Condroz S.A.
Products information Marcotty- Salaison du Condroz S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01924774169
Ondernemingsnummer: 3524108886
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Meat products

Product categorie (product category): Ham And Bacon

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marcotty- Salaison du Condroz S.A.
(Get full report from official database of BE for Marcotty- Salaison du Condroz S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marcotty- Salaison du Condroz S.A.
Addition kinds of activities for Marcotty- Salaison du Condroz S.A.

09719901. Dierjacht en vangst, commercieel | Animal hunting and trapping, commercial
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
26219900. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
28990116. Wintergroene olie | Wintergreen oil
31110311. Tennissen, leer | Tanneries, leather
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
38279911. Spiegels, zoeklicht | Mirrors, searchlight
45129900. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
65149900. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
72990301. Dating service | Dating service

Werken bij Marcotty- Salaison du Condroz S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marcotty- Salaison du Condroz S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marcotty- Salaison du Condroz S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marcotty- Salaison du Condroz S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Marcotty- Salaison du Condroz S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Marcotty- Salaison du Condroz S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marcotty- Salaison du Condroz S.A.. Laat een reactie achter voor Marcotty- Salaison du Condroz S.A.. Marcotty- Salaison du Condroz S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marcotty- Salaison du Condroz S.A.. Leave a respond for Marcotty- Salaison du Condroz S.A.. Marcotty- Salaison du Condroz S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marcotty- Salaison du Condroz S.A. op de google maps. Adres en contacten Marcotty- Salaison du Condroz S.A.
Location of Marcotty- Salaison du Condroz S.A. on the google maps. Address and contacts of Marcotty- Salaison du Condroz S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Marcotty- Salaison du Condroz S.A. Marcotty- Salaison du Condroz S.A.: FAMILIEHOF-KIMBA | EQUILIBRES | Oak House SPRL | FEDERALE POLITIE | LENA LENA

Other related companies as Marcotty- Salaison du Condroz S.A.: FAMILIEHOF-KIMBA | EQUILIBRES | Oak House SPRL | FEDERALE POLITIE | LENA LENA

Marcotty- Salaison du Condroz S.A. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marcotty- Salaison du Condroz S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01924774169. Het bedrijf Marcotty- Salaison du Condroz S.A. bevindt zich op het adres: Avenue de l'Energie 16 4432 Alleur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ham And Bacon. Lijst met producten zijn Meat products.
De hoofdactiviteit van Marcotty- Salaison du Condroz S.A. is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marcotty- Salaison du Condroz S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marcotty- Salaison du Condroz S.A., openstaande posities, locatie van Marcotty- Salaison du Condroz S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marcotty- Salaison du Condroz S.A. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marcotty- Salaison du Condroz S.A., company assigned to the tax number BE01924774169. The company Marcotty- Salaison du Condroz S.A. is located at the address: Avenue de l'Energie 16 4432 Alleur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ham And Bacon. List of products are Meat products.
The main activity of Marcotty- Salaison du Condroz S.A. is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Marcotty- Salaison du Condroz S.A. is not available. You also can look at reviews of Marcotty- Salaison du Condroz S.A., open positions, location of Marcotty- Salaison du Condroz S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marcotty- Salaison du Condroz S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marcotty- Salaison du Condroz S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marcotty- Salaison du Condroz S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marcotty- Salaison du Condroz S.A., employees, financial statistics.