A. GOSSET

Contactgegevens A. GOSSET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. GOSSET: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. GOSSET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LENTEKLOKJESLAAN 12B1; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22685744 (+32-22685744) 22685744 (+32-22685744)

Fax (fax): +32 (60) 177-73-89 +32 (60) 177-73-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. GOSSET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. GOSSET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. GOSSET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. GOSSET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. GOSSET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. GOSSET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. GOSSET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. GOSSET
Products information A. GOSSET

BTW identificatienummer (tax): BE09405364990
Ondernemingsnummer: 8407531738
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in A. GOSSET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. GOSSET
(Get full report from official database of BE for A. GOSSET)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. GOSSET
Addition kinds of activities for A. GOSSET

08510101. Bosbeheerplannen, voorbereiding van | Forest management plans, preparation of
14990702. Bitumineuze kalksteengroeven | Bituminous limestone quarrying
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
28210102. Ester gom | Ester gum
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
34699902. Auto-licentie labels, gestempeld metaal | Automobile license tags, stamped metal
38120603. Elektronisch veld detectie apparaat (luchtvaart) | Electronic field detection apparatus (aeronautical)
57120102. matrassen | Mattresses

Werken bij A. GOSSET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. GOSSET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. GOSSET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. GOSSET. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van A. GOSSET in sociale netwerken
Look for responds of A. GOSSET in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. GOSSET. Laat een reactie achter voor A. GOSSET. A. GOSSET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. GOSSET. Leave a respond for A. GOSSET. A. GOSSET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. GOSSET op de google maps. Adres en contacten A. GOSSET
Location of A. GOSSET on the google maps. Address and contacts of A. GOSSET

Andere gerelateerde bedrijven als come A. GOSSET A. GOSSET: FORTIS | Visible | Geribo Candle Store | Persoons C | VAN DROOGENBROECK

Other related companies as A. GOSSET: FORTIS | Visible | Geribo Candle Store | Persoons C | VAN DROOGENBROECK

A. GOSSET is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. GOSSET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09405364990. Het bedrijf A. GOSSET bevindt zich op het adres: LENTEKLOKJESLAAN 12B1; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in A. GOSSET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. GOSSET is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. GOSSET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. GOSSET, openstaande posities, locatie van A. GOSSET op de kaart.

A. GOSSET is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. GOSSET, company assigned to the tax number BE09405364990. The company A. GOSSET is located at the address: LENTEKLOKJESLAAN 12B1; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in A. GOSSET were not found.
The main activity of A. GOSSET is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A. GOSSET is not available. You also can look at reviews of A. GOSSET, open positions, location of A. GOSSET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. GOSSET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. GOSSET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. GOSSET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. GOSSET, employees, financial statistics.