VAN DROOGENBROECK

Contactgegevens VAN DROOGENBROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DROOGENBROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DROOGENBROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONNESTRAAT 82; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53212159 (+32-53212159) 53212159 (+32-53212159)

Fax (fax): +32 (86) 535-52-17 +32 (86) 535-52-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DROOGENBROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DROOGENBROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DROOGENBROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DROOGENBROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DROOGENBROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DROOGENBROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DROOGENBROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DROOGENBROECK
Products information VAN DROOGENBROECK

BTW identificatienummer (tax): BE04216247558
Ondernemingsnummer: 3001983642
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VAN DROOGENBROECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur textielartikelen and schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DROOGENBROECK
(Get full report from official database of BE for VAN DROOGENBROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DROOGENBROECK
Addition kinds of activities for VAN DROOGENBROECK

3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
22210306. Pongee, kunstmatige vezel en zijde | Pongee, manmade fiber and silk
34660000. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
34919907. Magnetische kleppen | Solenoid valves
38120000. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
39140203. Ecclesiastische ware, nikkel zilver | Ecclesiastical ware, nickle silver
50630220. Bedrading apparaten | Wiring devices
50880200. Combatvoertuigen | Combat vehicles
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij VAN DROOGENBROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DROOGENBROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DROOGENBROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DROOGENBROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van VAN DROOGENBROECK in sociale netwerken
Look for responds of VAN DROOGENBROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DROOGENBROECK. Laat een reactie achter voor VAN DROOGENBROECK. VAN DROOGENBROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DROOGENBROECK. Leave a respond for VAN DROOGENBROECK. VAN DROOGENBROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DROOGENBROECK op de google maps. Adres en contacten VAN DROOGENBROECK
Location of VAN DROOGENBROECK on the google maps. Address and contacts of VAN DROOGENBROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DROOGENBROECK VAN DROOGENBROECK: INSTITUT DAISY | PIMPONETTE | Sint-Jansbergklooster BVBA | ROBERT CARPIAUX | PETER MICHEL

Other related companies as VAN DROOGENBROECK: INSTITUT DAISY | PIMPONETTE | Sint-Jansbergklooster BVBA | ROBERT CARPIAUX | PETER MICHEL

VAN DROOGENBROECK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DROOGENBROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04216247558. Het bedrijf VAN DROOGENBROECK bevindt zich op het adres: ZONNESTRAAT 82; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verhuur textielartikelen and schoenen. Producten gemaakt in VAN DROOGENBROECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DROOGENBROECK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DROOGENBROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DROOGENBROECK, openstaande posities, locatie van VAN DROOGENBROECK op de kaart.

VAN DROOGENBROECK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DROOGENBROECK, company assigned to the tax number BE04216247558. The company VAN DROOGENBROECK is located at the address: ZONNESTRAAT 82; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verhuur textielartikelen and schoenen. Products created in VAN DROOGENBROECK were not found.
The main activity of VAN DROOGENBROECK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DROOGENBROECK is not available. You also can look at reviews of VAN DROOGENBROECK, open positions, location of VAN DROOGENBROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DROOGENBROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DROOGENBROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DROOGENBROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DROOGENBROECK, employees, financial statistics.