VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL
Private companiesPaper and Allied Products • VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL

Contactgegevens VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Van Rijswijcklaan 47 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 44 11 70 32.32 44 11 70

Fax (fax): 32.32 44 11 75 32.32 44 11 75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL
Products information VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09852233886
Ondernemingsnummer: 9174102783
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Advertising agencies

Product categorie (product category): Advertising; Communication,advertising and the media

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL
(Get full report from official database of BE for VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL
Addition kinds of activities for VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL

355499. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
356501. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
20529900. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
42120000. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
50840807. Waterpompen (industrieel) | Water pumps (industrial)

Werken bij VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als technieker instaan voor het uitvoeren van onderhoud en de algemene herstellingen bij wagens.

  • Huishoudhulp in Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

Zoek naar antwoorden van VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL in sociale netwerken
Look for responds of VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL. Laat een reactie achter voor VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL. VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL. Leave a respond for VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL. VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL op de google maps. Adres en contacten VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL
Location of VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL on the google maps. Address and contacts of VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL: ALTITUDE 501 | GARAGE DEN BAES | OPEL/BOODTS | DIENSTENCENT.ROSIERS & CO | CENTRE VITAL

Other related companies as VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL: ALTITUDE 501 | GARAGE DEN BAES | OPEL/BOODTS | DIENSTENCENT.ROSIERS & CO | CENTRE VITAL

VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09852233886. Het bedrijf VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL bevindt zich op het adres: Jan Van Rijswijcklaan 47 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advertising; Communication,advertising and the media. Lijst met producten zijn Advertising agencies.
De hoofdactiviteit van VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL, openstaande posities, locatie van VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL op de kaart.

VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL, company assigned to the tax number BE09852233886. The company VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL is located at the address: Jan Van Rijswijcklaan 47 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advertising; Communication,advertising and the media. List of products are Advertising agencies.
The main activity of VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL is not available. You also can look at reviews of VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL, open positions, location of VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VBR BROUWER & PARTNERS BELG SPRL, employees, financial statistics.