PIX & MOTION NV

Contactgegevens PIX & MOTION NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIX & MOTION NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIX & MOTION NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlaamsesteenweg 66 1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.25 14 50 40 32.25 14 50 40

Fax (fax): 32.25 14 57 24 32.25 14 57 24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIX & MOTION NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIX & MOTION NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIX & MOTION NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIX & MOTION NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIX & MOTION NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIX & MOTION NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIX & MOTION NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIX & MOTION NV
Products information PIX & MOTION NV

BTW identificatienummer (tax): BE02686676025
Ondernemingsnummer: 7491821289
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Audio-video advertising - production

Product categorie (product category): Advertising; Communication,advertising and the media

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIX & MOTION NV
(Get full report from official database of BE for PIX & MOTION NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIX & MOTION NV
Addition kinds of activities for PIX & MOTION NV

422699. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
32550102. Kunststof vuurvaste materialen, klei | Plastic refractories, clay
36510112. Phonograph draaitafels | Phonograph turntables
39999923. Lamp schaduw frames | Lamp shade frames
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
50520100. Metallische ertsen | Metallic ores
50630204. Richtingen en racewegen | Conduits and raceways

Werken bij PIX & MOTION NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIX & MOTION NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIX & MOTION NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIX & MOTION NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van PIX & MOTION NV in sociale netwerken
Look for responds of PIX & MOTION NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIX & MOTION NV. Laat een reactie achter voor PIX & MOTION NV. PIX & MOTION NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIX & MOTION NV. Leave a respond for PIX & MOTION NV. PIX & MOTION NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIX & MOTION NV op de google maps. Adres en contacten PIX & MOTION NV
Location of PIX & MOTION NV on the google maps. Address and contacts of PIX & MOTION NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PIX & MOTION NV PIX & MOTION NV: Espace Beauté Delphine | FA. CRUSIAU LIBAN | SOLEIL NOIR | DE MEREL | PHOTO HALL

Other related companies as PIX & MOTION NV: Espace Beauté Delphine | FA. CRUSIAU LIBAN | SOLEIL NOIR | DE MEREL | PHOTO HALL

PIX & MOTION NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIX & MOTION NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02686676025. Het bedrijf PIX & MOTION NV bevindt zich op het adres: Vlaamsesteenweg 66 1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 444,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising; Communication,advertising and the media. Lijst met producten zijn Audio-video advertising - production.
De hoofdactiviteit van PIX & MOTION NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIX & MOTION NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIX & MOTION NV, openstaande posities, locatie van PIX & MOTION NV op de kaart.

PIX & MOTION NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIX & MOTION NV, company assigned to the tax number BE02686676025. The company PIX & MOTION NV is located at the address: Vlaamsesteenweg 66 1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 444,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising; Communication,advertising and the media. List of products are Audio-video advertising - production.
The main activity of PIX & MOTION NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIX & MOTION NV is not available. You also can look at reviews of PIX & MOTION NV, open positions, location of PIX & MOTION NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIX & MOTION NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIX & MOTION NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIX & MOTION NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIX & MOTION NV, employees, financial statistics.