SOLEIL NOIR

Contactgegevens SOLEIL NOIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLEIL NOIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLEIL NOIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MIDDELBOURG 70; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26734619 (+32-26734619) 26734619 (+32-26734619)

Fax (fax): +32 (9) 822-53-70 +32 (9) 822-53-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLEIL NOIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLEIL NOIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLEIL NOIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLEIL NOIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLEIL NOIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLEIL NOIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLEIL NOIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLEIL NOIR
Products information SOLEIL NOIR

BTW identificatienummer (tax): BE04295623779
Ondernemingsnummer: 7292419433
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLEIL NOIR
(Get full report from official database of BE for SOLEIL NOIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLEIL NOIR
Addition kinds of activities for SOLEIL NOIR

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
37959902. Gespecialiseerde tankcomponenten, militair | Specialized tank components, military
73899904. Bouwschaalmodellen | Building scale models
76992204. Brandbeveiliging (militaire) apparatuur reparatie | Fire control (military) equipment repair
79410200. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services

Werken bij SOLEIL NOIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLEIL NOIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLEIL NOIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLEIL NOIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Verantwoordelijke plaatsers keukens / sanitair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamleider, administratief aangelegd en bezit je technische kennis omtrent schrijnwerkerij? Dan kom jij in aanmerking als verantwoordelijke van de plaatsersploegen van keukens en sanitair voor onze klant. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het op maat ontwerpen en produceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de opvolging en aansturing van plaatsersploegen. Je biedt technische ondersteuning bij vragen. Je volgt de bezetting van de werven op. Je doet de kostenberekening van de plaatsersploegen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: VIKING

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

Zoek naar antwoorden van SOLEIL NOIR in sociale netwerken
Look for responds of SOLEIL NOIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLEIL NOIR. Laat een reactie achter voor SOLEIL NOIR. SOLEIL NOIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLEIL NOIR. Leave a respond for SOLEIL NOIR. SOLEIL NOIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLEIL NOIR op de google maps. Adres en contacten SOLEIL NOIR
Location of SOLEIL NOIR on the google maps. Address and contacts of SOLEIL NOIR

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLEIL NOIR SOLEIL NOIR: BEENHOUWERIJ THEYS | WILFRIED VAN HOREBEEK | PAGE INDUSTRIE | HUIS 'T POORTJE | totalzoo.com

Other related companies as SOLEIL NOIR: BEENHOUWERIJ THEYS | WILFRIED VAN HOREBEEK | PAGE INDUSTRIE | HUIS 'T POORTJE | totalzoo.com

SOLEIL NOIR is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOLEIL NOIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04295623779. Het bedrijf SOLEIL NOIR bevindt zich op het adres: RUE MIDDELBOURG 70; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van SOLEIL NOIR is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLEIL NOIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLEIL NOIR, openstaande posities, locatie van SOLEIL NOIR op de kaart.

SOLEIL NOIR is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOLEIL NOIR, company assigned to the tax number BE04295623779. The company SOLEIL NOIR is located at the address: RUE MIDDELBOURG 70; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of SOLEIL NOIR is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLEIL NOIR is not available. You also can look at reviews of SOLEIL NOIR, open positions, location of SOLEIL NOIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLEIL NOIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLEIL NOIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLEIL NOIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLEIL NOIR, employees, financial statistics.