FA. CRUSIAU LIBAN

Contactgegevens FA. CRUSIAU LIBAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. CRUSIAU LIBAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. CRUSIAU LIBAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE COMMUNALE 14; 7830; SILLY, België

Telefoon (phone): 68553111 (+32-68553111) 68553111 (+32-68553111)

Fax (fax): +32 (50) 454-87-77 +32 (50) 454-87-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. CRUSIAU LIBAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. CRUSIAU LIBAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. CRUSIAU LIBAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. CRUSIAU LIBAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. CRUSIAU LIBAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. CRUSIAU LIBAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. CRUSIAU LIBAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. CRUSIAU LIBAN
Products information FA. CRUSIAU LIBAN

BTW identificatienummer (tax): BE04464263916
Ondernemingsnummer: 8715698242
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FA. CRUSIAU LIBAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. CRUSIAU LIBAN
(Get full report from official database of BE for FA. CRUSIAU LIBAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. CRUSIAU LIBAN
Addition kinds of activities for FA. CRUSIAU LIBAN

505201. Metallische ertsen | Metallic ores
513100. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
35310706. Rock crushing machines, draagbaar | Rock crushing machinery, portable
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
82499903. Commerciële kunstschool | Commercial art school

Werken bij FA. CRUSIAU LIBAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. CRUSIAU LIBAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. CRUSIAU LIBAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. CRUSIAU LIBAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van FA. CRUSIAU LIBAN in sociale netwerken
Look for responds of FA. CRUSIAU LIBAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. CRUSIAU LIBAN. Laat een reactie achter voor FA. CRUSIAU LIBAN. FA. CRUSIAU LIBAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. CRUSIAU LIBAN. Leave a respond for FA. CRUSIAU LIBAN. FA. CRUSIAU LIBAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. CRUSIAU LIBAN op de google maps. Adres en contacten FA. CRUSIAU LIBAN
Location of FA. CRUSIAU LIBAN on the google maps. Address and contacts of FA. CRUSIAU LIBAN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. CRUSIAU LIBAN FA. CRUSIAU LIBAN: De Pourcq S | S T I | WILLY EECKHOUT | Wille | U.N.S.P.

Other related companies as FA. CRUSIAU LIBAN: De Pourcq S | S T I | WILLY EECKHOUT | Wille | U.N.S.P.

FA. CRUSIAU LIBAN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. CRUSIAU LIBAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04464263916. Het bedrijf FA. CRUSIAU LIBAN bevindt zich op het adres: PLACE COMMUNALE 14; 7830; SILLY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in FA. CRUSIAU LIBAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. CRUSIAU LIBAN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. CRUSIAU LIBAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. CRUSIAU LIBAN, openstaande posities, locatie van FA. CRUSIAU LIBAN op de kaart.

FA. CRUSIAU LIBAN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. CRUSIAU LIBAN, company assigned to the tax number BE04464263916. The company FA. CRUSIAU LIBAN is located at the address: PLACE COMMUNALE 14; 7830; SILLY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. Products created in FA. CRUSIAU LIBAN were not found.
The main activity of FA. CRUSIAU LIBAN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. CRUSIAU LIBAN is not available. You also can look at reviews of FA. CRUSIAU LIBAN, open positions, location of FA. CRUSIAU LIBAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. CRUSIAU LIBAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. CRUSIAU LIBAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. CRUSIAU LIBAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. CRUSIAU LIBAN, employees, financial statistics.