Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.

Contactgegevens Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 58 8000 Brugge, België

Telefoon (phone): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

Fax (fax): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zwartjes M. Textiel B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zwartjes M. Textiel B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zwartjes M. Textiel B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zwartjes M. Textiel B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.
Products information Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02565551757
Ondernemingsnummer: 7422332763
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 617,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Advertising imprints; Advertising towels; Bathrobes,towels for baths and saunas; Hand towels; Work clothes

Product categorie (product category): Advertising Articles,Textile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.

23699908. Slacks: meisjes en kinderen | Slacks: girls' and children's
28449904. Poeder: baby, gezicht, talk of toilet | Powder: baby, face, talcum, or toilet
34319904. Draagbare chemische toiletten, metaal | Portable chemical toilets, metal
39149901. Carving sets, NSK | Carving sets, nsk
50910201. Golfuitrusting | Golf equipment

Werken bij Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Onderhoudstechnieker- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Zowel preventief als curatief sta je in voor het onderhoud van de ventilatie installaties in residentiële projecten, voornamelijk bij particulieren. Tot het takenpakket horen: reinigen van de ventilator, vervangen filters, reinigen warmtewisselaar en reinigen van de kanalisatie in woningen en appartementen. · Je voert debietmeting uit en regelt het ventilatiesysteem terug af. · Storingen en defecten kan je vlot opsporen en verhelpen. · Je monteert en demonteert, herstelt en vervangt onderdelen.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

Zoek naar antwoorden van Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.. Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.. Leave a respond for Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.. Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.
Location of Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.: FLSMITZ & ROCHES BVBA | WILLY DESITTER & CIE | TRANS MEETING | Richard Floriane | GUIDANCE NV

Other related companies as Zwartjes M. Textiel B.V.B.A.: FLSMITZ & ROCHES BVBA | WILLY DESITTER & CIE | TRANS MEETING | Richard Floriane | GUIDANCE NV

Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zwartjes M. Textiel B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02565551757. Het bedrijf Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Langestraat 58 8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 617,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advertising Articles,Textile. Lijst met producten zijn Advertising imprints; Advertising towels; Bathrobes,towels for baths and saunas; Hand towels; Work clothes.
De hoofdactiviteit van Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zwartjes M. Textiel B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zwartjes M. Textiel B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02565551757. The company Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. is located at the address: Langestraat 58 8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 617,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advertising Articles,Textile. List of products are Advertising imprints; Advertising towels; Bathrobes,towels for baths and saunas; Hand towels; Work clothes.
The main activity of Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Zwartjes M. Textiel B.V.B.A., open positions, location of Zwartjes M. Textiel B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zwartjes M. Textiel B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zwartjes M. Textiel B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zwartjes M. Textiel B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zwartjes M. Textiel B.V.B.A., employees, financial statistics.