TRANS MEETING

Contactgegevens TRANS MEETING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANS MEETING: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANS MEETING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CHARLEROI 178; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25348080 (+32-25348080) 25348080 (+32-25348080)

Fax (fax): +32 (10) 365-22-41 +32 (10) 365-22-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANS MEETING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANS MEETING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANS MEETING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANS MEETING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANS MEETING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANS MEETING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANS MEETING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANS MEETING
Products information TRANS MEETING

BTW identificatienummer (tax): BE08162811279
Ondernemingsnummer: 1878356933
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales. Zones G茅ographiques: Europe du Sud.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANS MEETING
(Get full report from official database of BE for TRANS MEETING)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANS MEETING
Addition kinds of activities for TRANS MEETING

2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
208502. Cordials en voorgemengde alcoholische cocktails | Cordials and premixed alcoholic cocktails
10990402. Monaziet mijnbouw | Monazite mining
28690314. Sebacinezuur | Sebacic acid
38220502. Lijnregeling voor elektrische warmte | Line control for electric heat
50870601. Caskets | Caskets
75490301. Sleepdienst, auto | Towing service, automotive

Werken bij TRANS MEETING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANS MEETING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANS MEETING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANS MEETING. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van TRANS MEETING in sociale netwerken
Look for responds of TRANS MEETING in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANS MEETING. Laat een reactie achter voor TRANS MEETING. TRANS MEETING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANS MEETING. Leave a respond for TRANS MEETING. TRANS MEETING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANS MEETING op de google maps. Adres en contacten TRANS MEETING
Location of TRANS MEETING on the google maps. Address and contacts of TRANS MEETING

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANS MEETING TRANS MEETING: FLARTE-GROSSE BVBA | INSTITUUT SANTICOR | Messiaen Lieve | THIERRY VERSTRAETE | Vrijders J

Other related companies as TRANS MEETING: FLARTE-GROSSE BVBA | INSTITUUT SANTICOR | Messiaen Lieve | THIERRY VERSTRAETE | Vrijders J

TRANS MEETING is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANS MEETING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08162811279. Het bedrijf TRANS MEETING bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CHARLEROI 178; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales. Zones G茅ographiques: Europe du Sud..
De hoofdactiviteit van TRANS MEETING is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANS MEETING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANS MEETING, openstaande posities, locatie van TRANS MEETING op de kaart.

TRANS MEETING is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANS MEETING, company assigned to the tax number BE08162811279. The company TRANS MEETING is located at the address: CHAUSS?E DE CHARLEROI 178; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales. Zones G茅ographiques: Europe du Sud..
The main activity of TRANS MEETING is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANS MEETING is not available. You also can look at reviews of TRANS MEETING, open positions, location of TRANS MEETING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANS MEETING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANS MEETING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANS MEETING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANS MEETING, employees, financial statistics.