1 n 2 BVBA

Contactgegevens 1 n 2 BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 1 n 2 BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

1 n 2 BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ubbelstraat 170; 3550; Heusden-Zolder (Zolder), België

Telefoon (phone): 011 53 87 80 (+32-011 53 87 80) 011 53 87 80 (+32-011 53 87 80)

Fax (fax): 011 53 66 30 (+32-011 53 66 30) 011 53 66 30 (+32-011 53 66 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 1 n 2 BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "1 n 2 BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "1 n 2 BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 1 n 2 BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 1 n 2 BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 1 n 2 BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 1 n 2 BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 1 n 2 BVBA
Products information 1 n 2 BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09252380371
Ondernemingsnummer: 5401397705
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Multimedia - Systems & productions

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 1 n 2 BVBA
(Get full report from official database of BE for 1 n 2 BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 1 n 2 BVBA
Addition kinds of activities for 1 n 2 BVBA

206499. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
366901. Noodalarms | Emergency alarms
20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
32810201. Badkamerinrichtingen, gesneden steen | Bathroom fixtures, cut stone
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
38610305. Zaklampapparatuur voor fotografen, behalve lampen | Flashlight apparatus for photographers, except bulbs
39150101. Gems, echt en imitatie: voorbereiding op instellingen | Gems, real and imitation: preparation for settings
59450103. Hobby's, nec | Hobbies, nec

Werken bij 1 n 2 BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 1 n 2 BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 1 n 2 BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 1 n 2 BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van 1 n 2 BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 1 n 2 BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 1 n 2 BVBA. Laat een reactie achter voor 1 n 2 BVBA. 1 n 2 BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 1 n 2 BVBA. Leave a respond for 1 n 2 BVBA. 1 n 2 BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 1 n 2 BVBA op de google maps. Adres en contacten 1 n 2 BVBA
Location of 1 n 2 BVBA on the google maps. Address and contacts of 1 n 2 BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 1 n 2 BVBA 1 n 2 BVBA: PETER DE SCHUTTER | Casteleyn-Vandevelde BVBA | DE LEEUW B | R?SIDENCE LA SAPINI?RE | J?ROME VAN LIEROP

Other related companies as 1 n 2 BVBA: PETER DE SCHUTTER | Casteleyn-Vandevelde BVBA | DE LEEUW B | R?SIDENCE LA SAPINI?RE | J?ROME VAN LIEROP

1 n 2 BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 1 n 2 BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09252380371. Het bedrijf 1 n 2 BVBA bevindt zich op het adres: Ubbelstraat 170; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 158,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Lijst met producten zijn Multimedia - Systems & productions.
De hoofdactiviteit van 1 n 2 BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 1 n 2 BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 1 n 2 BVBA, openstaande posities, locatie van 1 n 2 BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

1 n 2 BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is 1 n 2 BVBA, company assigned to the tax number BE09252380371. The company 1 n 2 BVBA is located at the address: Ubbelstraat 170; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 158,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising agencies and consultants. List of products are Multimedia - Systems & productions.
The main activity of 1 n 2 BVBA is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 1 n 2 BVBA is not available. You also can look at reviews of 1 n 2 BVBA, open positions, location of 1 n 2 BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 1 n 2 BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 1 n 2 BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 1 n 2 BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 1 n 2 BVBA, employees, financial statistics.