Casteleyn-Vandevelde BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Casteleyn-Vandevelde BVBA
Private companiesCoal Mining • Casteleyn-Vandevelde BVBA

Contactgegevens Casteleyn-Vandevelde BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Casteleyn-Vandevelde BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Casteleyn-Vandevelde BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elizabetlaan 309; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België

Telefoon (phone): 050 51 12 33; 050 61 18 99 (+32-050 51 12 33; 050 61 18 99) 050 51 12 33; 050 61 18 99 (+32-050 51 12 33; 050 61 18 99)

Fax (fax): 050 62 79 59 (+32-050 62 79 59) 050 62 79 59 (+32-050 62 79 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Casteleyn-Vandevelde BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Casteleyn-Vandevelde BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Casteleyn-Vandevelde BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Casteleyn-Vandevelde BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Casteleyn-Vandevelde BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Casteleyn-Vandevelde BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Casteleyn-Vandevelde BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Casteleyn-Vandevelde BVBA
Products information Casteleyn-Vandevelde BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08645935058
Ondernemingsnummer: 9400421142
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Casteleyn-Vandevelde BVBA
(Get full report from official database of BE for Casteleyn-Vandevelde BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Casteleyn-Vandevelde BVBA
Addition kinds of activities for Casteleyn-Vandevelde BVBA

738912. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services
22620102. Lakafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Lacquer printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23920602. Strijkplanken: gemaakt van aangekochte materialen | Ironing board pads: made from purchased materials
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
24990802. Vlaggen, hout | Flagpoles, wood
38290504. Ion kamers | Ion chambers
50650308. Weerstanden, elektronisch | Resistors, electronic
55719900. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
80110502. anesthesist | Anesthesiologist

Werken bij Casteleyn-Vandevelde BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Casteleyn-Vandevelde BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Casteleyn-Vandevelde BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Casteleyn-Vandevelde BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Freelance Content Coordinator (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: GREENPEACE BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance Content Coordinator Vacature - 24 augustus, 2018 Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace. Purpose of the job Planet 4 (P4) is Greenpeace’s new global engagement platform (based on a CMS) where we interact with our supporters and activists. The goal of Planet 4 is to drive people to action. Greenpeace content needs to invite participation to deliver on the promise of people power. The P4 content coordination is a key role within the implementation and ongoing maintenance of Greenpeace's new engagement platform, Planet 4. Your main focus is to present Greenpeace content in a simple, straightforward manner so that it appeals to supporters and drive them to take actions. To achieve this, you will have to firstly write a new content strategy and then collect, coordinate, rewrite and remix content to make it shorter and more engaging for the Greenpeace website, using appropriate tone and attitude documentation to help Greenpeace online content. Main Responsibilities Work collaboratively with stakeholders to ensure created content accurately represents Greenpeace issues and campaigns Audit & map out current content of Greenpeace website (Sitemap) and set up new taxonomy Write a P4 content strategy Master the new Wordpress--based greenpeace platform and mentor others to do so Recommend SEO compliant Taxonomy and URL construction Create example content that follows the Greenpeace Content Model Rewrite blogs and articles to facilitate consumption Look after archived content Write best practices documentation Collect, edit and write content In collaboration with the digital lead create new digital and visual content Choose the best images to illustrate the website

Zoek naar antwoorden van Casteleyn-Vandevelde BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Casteleyn-Vandevelde BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Casteleyn-Vandevelde BVBA. Laat een reactie achter voor Casteleyn-Vandevelde BVBA. Casteleyn-Vandevelde BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Casteleyn-Vandevelde BVBA. Leave a respond for Casteleyn-Vandevelde BVBA. Casteleyn-Vandevelde BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Casteleyn-Vandevelde BVBA op de google maps. Adres en contacten Casteleyn-Vandevelde BVBA
Location of Casteleyn-Vandevelde BVBA on the google maps. Address and contacts of Casteleyn-Vandevelde BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Casteleyn-Vandevelde BVBA Casteleyn-Vandevelde BVBA: VANDEVEN | PETIT MAISON DANS PRAIRIE | PHILIPPE MAHIEU | ESCADA MODE | Kaffee met melk

Other related companies as Casteleyn-Vandevelde BVBA: VANDEVEN | PETIT MAISON DANS PRAIRIE | PHILIPPE MAHIEU | ESCADA MODE | Kaffee met melk

Casteleyn-Vandevelde BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Casteleyn-Vandevelde BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08645935058. Het bedrijf Casteleyn-Vandevelde BVBA bevindt zich op het adres: Elizabetlaan 309; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Casteleyn-Vandevelde BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Casteleyn-Vandevelde BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Casteleyn-Vandevelde BVBA, openstaande posities, locatie van Casteleyn-Vandevelde BVBA op de kaart.

Casteleyn-Vandevelde BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Casteleyn-Vandevelde BVBA, company assigned to the tax number BE08645935058. The company Casteleyn-Vandevelde BVBA is located at the address: Elizabetlaan 309; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 242,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Casteleyn-Vandevelde BVBA is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Casteleyn-Vandevelde BVBA is not available. You also can look at reviews of Casteleyn-Vandevelde BVBA, open positions, location of Casteleyn-Vandevelde BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Casteleyn-Vandevelde BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Casteleyn-Vandevelde BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Casteleyn-Vandevelde BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Casteleyn-Vandevelde BVBA, employees, financial statistics.