VICINDO DATAMARKETING

Contactgegevens VICINDO DATAMARKETING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICINDO DATAMARKETING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICINDO DATAMARKETING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schali?nhoevedreef 20D; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 45 45 00 (+32-015 45 45 00) 015 45 45 00 (+32-015 45 45 00)

Fax (fax): +32 (14) 419-73-99 +32 (14) 419-73-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICINDO DATAMARKETING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICINDO DATAMARKETING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICINDO DATAMARKETING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICINDO DATAMARKETING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICINDO DATAMARKETING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICINDO DATAMARKETING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICINDO DATAMARKETING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICINDO DATAMARKETING
Products information VICINDO DATAMARKETING

BTW identificatienummer (tax): BE02686676025
Ondernemingsnummer: 7491821289
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VICINDO DATAMARKETING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Addressing and mailing service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICINDO DATAMARKETING
(Get full report from official database of BE for VICINDO DATAMARKETING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICINDO DATAMARKETING
Addition kinds of activities for VICINDO DATAMARKETING

242101. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
14559902. China klei mijnbouw | China clay mining
20389900. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
28430303. Zachters (textielassistenten) | Softeners (textile assistants)
34429900. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec

Werken bij VICINDO DATAMARKETING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICINDO DATAMARKETING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICINDO DATAMARKETING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICINDO DATAMARKETING. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Polyvalente Winkelbediende (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je stelt je flexibel op en bent inzetbaar op verschillende afdelingen. - Je bedient de klanten en adviseert waar nodig. - Je houdt de winkel netjes. - Je vult de rekken aan. - Je doet kassawerk.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Poetshulp Affligem (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van VICINDO DATAMARKETING in sociale netwerken
Look for responds of VICINDO DATAMARKETING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICINDO DATAMARKETING. Laat een reactie achter voor VICINDO DATAMARKETING. VICINDO DATAMARKETING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICINDO DATAMARKETING. Leave a respond for VICINDO DATAMARKETING. VICINDO DATAMARKETING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICINDO DATAMARKETING op de google maps. Adres en contacten VICINDO DATAMARKETING
Location of VICINDO DATAMARKETING on the google maps. Address and contacts of VICINDO DATAMARKETING

Andere gerelateerde bedrijven als come VICINDO DATAMARKETING VICINDO DATAMARKETING: DERVEAUX SELECT | Vidange Libramontoise SPRL | Dzierzawska M | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | FE. PEIXOTO

Other related companies as VICINDO DATAMARKETING: DERVEAUX SELECT | Vidange Libramontoise SPRL | Dzierzawska M | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | FE. PEIXOTO

VICINDO DATAMARKETING is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VICINDO DATAMARKETING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02686676025. Het bedrijf VICINDO DATAMARKETING bevindt zich op het adres: Schali?nhoevedreef 20D; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 444,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Addressing and mailing service. Producten gemaakt in VICINDO DATAMARKETING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VICINDO DATAMARKETING is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICINDO DATAMARKETING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICINDO DATAMARKETING, openstaande posities, locatie van VICINDO DATAMARKETING op de kaart.

VICINDO DATAMARKETING is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VICINDO DATAMARKETING, company assigned to the tax number BE02686676025. The company VICINDO DATAMARKETING is located at the address: Schali?nhoevedreef 20D; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 444,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Addressing and mailing service. Products created in VICINDO DATAMARKETING were not found.
The main activity of VICINDO DATAMARKETING is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VICINDO DATAMARKETING is not available. You also can look at reviews of VICINDO DATAMARKETING, open positions, location of VICINDO DATAMARKETING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICINDO DATAMARKETING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICINDO DATAMARKETING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICINDO DATAMARKETING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICINDO DATAMARKETING, employees, financial statistics.