Vidange Libramontoise SPRL

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Vidange Libramontoise SPRL

Contactgegevens Vidange Libramontoise SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vidange Libramontoise SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vidange Libramontoise SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Moulin 22; 6800; Libramont-Chevigny (Freux), België

Telefoon (phone): 061 22 32 88; 0478 33 73 09 (+32-061 22 32 88; 0478 33 73 09) 061 22 32 88; 0478 33 73 09 (+32-061 22 32 88; 0478 33 73 09)

Fax (fax): 061 41 17 71; 061 22 32 88 (+32-061 41 17 71; 061 22 32 88) 061 41 17 71; 061 22 32 88 (+32-061 41 17 71; 061 22 32 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vidange Libramontoise SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vidange Libramontoise SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vidange Libramontoise SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vidange Libramontoise SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vidange Libramontoise SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vidange Libramontoise SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vidange Libramontoise SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vidange Libramontoise SPRL
Products information Vidange Libramontoise SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09762420654
Ondernemingsnummer: 5938903808
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vidange Libramontoise SPRL
(Get full report from official database of BE for Vidange Libramontoise SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vidange Libramontoise SPRL
Addition kinds of activities for Vidange Libramontoise SPRL

16110207. Grind- of vuilwegbouw | Gravel or dirt road construction
22111303. Plisse crepe, katoen | Plisse crepe, cotton
22310102. Panties: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Pantings: wool, mohair, or similar fibers
22730400. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered
38210105. Crushing en slijpapparatuur, laboratorium | Crushing and grinding apparatus, laboratory
39499916. wapenstokken | Batons
39910200. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes

Werken bij Vidange Libramontoise SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vidange Libramontoise SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vidange Libramontoise SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vidange Libramontoise SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

 • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

 • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

 • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

 • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

 • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: GREENHOUSE GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

 • Winkelbediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

  Type: Studentenjob

  Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

 • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: VAN ROOY - FBT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

 • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

 • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: HOF TER LINDEN

  Type: Flexijob

  Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Vidange Libramontoise SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Vidange Libramontoise SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vidange Libramontoise SPRL. Laat een reactie achter voor Vidange Libramontoise SPRL. Vidange Libramontoise SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vidange Libramontoise SPRL. Leave a respond for Vidange Libramontoise SPRL. Vidange Libramontoise SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vidange Libramontoise SPRL op de google maps. Adres en contacten Vidange Libramontoise SPRL
Location of Vidange Libramontoise SPRL on the google maps. Address and contacts of Vidange Libramontoise SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Vidange Libramontoise SPRL Vidange Libramontoise SPRL: Govaerts E | Vanbreuze NV | S. DEJONGHE | PISCINE LA TOURETTE | CHRISSY?S CHOICE

Other related companies as Vidange Libramontoise SPRL: Govaerts E | Vanbreuze NV | S. DEJONGHE | PISCINE LA TOURETTE | CHRISSY?S CHOICE

Vidange Libramontoise SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vidange Libramontoise SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09762420654. Het bedrijf Vidange Libramontoise SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Moulin 22; 6800; Libramont-Chevigny (Freux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van Vidange Libramontoise SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vidange Libramontoise SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vidange Libramontoise SPRL, openstaande posities, locatie van Vidange Libramontoise SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vidange Libramontoise SPRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vidange Libramontoise SPRL, company assigned to the tax number BE09762420654. The company Vidange Libramontoise SPRL is located at the address: Rue du Moulin 22; 6800; Libramont-Chevigny (Freux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 523,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of Vidange Libramontoise SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vidange Libramontoise SPRL is not available. You also can look at reviews of Vidange Libramontoise SPRL, open positions, location of Vidange Libramontoise SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vidange Libramontoise SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vidange Libramontoise SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vidange Libramontoise SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vidange Libramontoise SPRL, employees, financial statistics.