Laloyaux Bois S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Laloyaux Bois S.P.R.L.
Private companiesMetal Mining • Laloyaux Bois S.P.R.L.

Contactgegevens Laloyaux Bois S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laloyaux Bois S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laloyaux Bois S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert Amant 35 6511 Strée (Ht.), België

Telefoon (phone): 72 (+32-72) 72 (+32-72)

Fax (fax): 72 (+32-72) 72 (+32-72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laloyaux Bois S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laloyaux Bois S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laloyaux Bois S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laloyaux Bois S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laloyaux Bois S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laloyaux Bois S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laloyaux Bois S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laloyaux Bois S.P.R.L.
Products information Laloyaux Bois S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04227508544
Ondernemingsnummer: 6600280761
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Parquet flooring; Wood and timber,sawn and planed

Product categorie (product category): Lumber

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laloyaux Bois S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Laloyaux Bois S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laloyaux Bois S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Laloyaux Bois S.P.R.L.

508200. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
832200. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
20910316. Vissen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish: packaged in cans, jars, etc.
23710106. Jassen, vacht | Jackets, fur
35520308. Drukmachines, textiel | Printing machinery, textile
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
36219902. Generatorsets: benzine, diesel, of dual-fuel | Generator sets: gasoline, diesel, or dual-fuel
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
54999905. Kruiden en kruiden | Spices and herbs
57149901. gordijnen | Curtains

Werken bij Laloyaux Bois S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laloyaux Bois S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laloyaux Bois S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laloyaux Bois S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Koolkerke/Brugge 12u/week (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in Brugge/Koolkerke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op langere termijn kan er ook strijk bijkomen, strijk van delicate materialen. De werkdagen zijn ma/woe/vr. Niet op donderdag. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

Zoek naar antwoorden van Laloyaux Bois S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Laloyaux Bois S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laloyaux Bois S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Laloyaux Bois S.P.R.L.. Laloyaux Bois S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laloyaux Bois S.P.R.L.. Leave a respond for Laloyaux Bois S.P.R.L.. Laloyaux Bois S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laloyaux Bois S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Laloyaux Bois S.P.R.L.
Location of Laloyaux Bois S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Laloyaux Bois S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Laloyaux Bois S.P.R.L. Laloyaux Bois S.P.R.L.: I.V.E. | MICHEL FLAMAND | De Potter Y | FILFLOCHE | A III DESIGN

Other related companies as Laloyaux Bois S.P.R.L.: I.V.E. | MICHEL FLAMAND | De Potter Y | FILFLOCHE | A III DESIGN

Laloyaux Bois S.P.R.L. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Laloyaux Bois S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04227508544. Het bedrijf Laloyaux Bois S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Albert Amant 35 6511 Strée (Ht.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lumber. Lijst met producten zijn Parquet flooring; Wood and timber,sawn and planed.
De hoofdactiviteit van Laloyaux Bois S.P.R.L. is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laloyaux Bois S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laloyaux Bois S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Laloyaux Bois S.P.R.L. op de kaart.

Laloyaux Bois S.P.R.L. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Laloyaux Bois S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04227508544. The company Laloyaux Bois S.P.R.L. is located at the address: Rue Albert Amant 35 6511 Strée (Ht.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lumber. List of products are Parquet flooring; Wood and timber,sawn and planed.
The main activity of Laloyaux Bois S.P.R.L. is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Laloyaux Bois S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Laloyaux Bois S.P.R.L., open positions, location of Laloyaux Bois S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laloyaux Bois S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laloyaux Bois S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laloyaux Bois S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laloyaux Bois S.P.R.L., employees, financial statistics.