De Potter Y

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • De Potter Y
Private companiesMetal Mining • De Potter Y

Contactgegevens De Potter Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Potter Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Potter Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Prince Héritier 197; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 733 29 30 (+32-02 733 29 30) 02 733 29 30 (+32-02 733 29 30)

Fax (fax): +32 (61) 767-11-98 +32 (61) 767-11-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Potter Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Potter Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Potter Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Potter Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Potter Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Potter Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Potter Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Potter Y
Products information De Potter Y

BTW identificatienummer (tax): BE01905822753
Ondernemingsnummer: 4492828369
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 232,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in De Potter Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Potter Y
(Get full report from official database of BE for De Potter Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Potter Y
Addition kinds of activities for De Potter Y

5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
16230300. Water- en riolering | Water and sewer line construction
31119902. Speciaalleer, nec | Specialty leathers, nec
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal

Werken bij De Potter Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Potter Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Potter Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Potter Y. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

 • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

 • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

 • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

 • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

 • Ervaren tuinman (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

 • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

 • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

  Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

  Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

  Type: Studentenjob

  Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

 • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AZ ZENO

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

 • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

Zoek naar antwoorden van De Potter Y in sociale netwerken
Look for responds of De Potter Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Potter Y. Laat een reactie achter voor De Potter Y. De Potter Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Potter Y. Leave a respond for De Potter Y. De Potter Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Potter Y op de google maps. Adres en contacten De Potter Y
Location of De Potter Y on the google maps. Address and contacts of De Potter Y

Andere gerelateerde bedrijven als come De Potter Y De Potter Y: GHISLAIN VANHINSBERGH | Arti Sjok | FA. VERSTRAETE | Siodlak Raymond | EUROPEAN VOICE

Other related companies as De Potter Y: GHISLAIN VANHINSBERGH | Arti Sjok | FA. VERSTRAETE | Siodlak Raymond | EUROPEAN VOICE

De Potter Y is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Potter Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01905822753. Het bedrijf De Potter Y bevindt zich op het adres: Avenue du Prince Héritier 197; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 232,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Potter Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Potter Y is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Potter Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Potter Y, openstaande posities, locatie van De Potter Y op de kaart.

De Potter Y is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Potter Y, company assigned to the tax number BE01905822753. The company De Potter Y is located at the address: Avenue du Prince Héritier 197; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 232,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Potter Y were not found.
The main activity of De Potter Y is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Potter Y is not available. You also can look at reviews of De Potter Y, open positions, location of De Potter Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Potter Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Potter Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Potter Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Potter Y, employees, financial statistics.