Arti Sjok

Contactgegevens Arti Sjok: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arti Sjok: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arti Sjok

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frans Van Hombeeckplein 2; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 218 96 69 (+32-03 218 96 69) 03 218 96 69 (+32-03 218 96 69)

Fax (fax): 03 218 96 69 (+32-03 218 96 69) 03 218 96 69 (+32-03 218 96 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arti Sjok: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arti Sjok"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arti Sjok"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arti Sjok, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arti Sjok. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arti Sjok, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arti Sjok. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arti Sjok
Products information Arti Sjok

BTW identificatienummer (tax): BE02536987304
Ondernemingsnummer: 5099822998
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Arti Sjok zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arti Sjok
(Get full report from official database of BE for Arti Sjok)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arti Sjok
Addition kinds of activities for Arti Sjok

10990301. Iridium-ertswinning | Iridium ore mining
23260201. Schorten, werk, behalve rubberen en plastic: mannen | Aprons, work, except rubberized and plastic: men's
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
37149910. Winter fronts, motorvoertuig | Winter fronts, motor vehicle
38120123. Omnibearing indicatoren | Omnibearing indicators
79991302. Gokkenvestiging | Gambling establishment
87320100. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research

Werken bij Arti Sjok: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arti Sjok: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arti Sjok. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arti Sjok. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Mechanieker (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

Zoek naar antwoorden van Arti Sjok in sociale netwerken
Look for responds of Arti Sjok in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arti Sjok. Laat een reactie achter voor Arti Sjok. Arti Sjok bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arti Sjok. Leave a respond for Arti Sjok. Arti Sjok on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arti Sjok op de google maps. Adres en contacten Arti Sjok
Location of Arti Sjok on the google maps. Address and contacts of Arti Sjok

Andere gerelateerde bedrijven als come Arti Sjok Arti Sjok: SMEEKENS J | QUERTINMONT F | Verhelst | Leonce et Natacha | JACQUES

Other related companies as Arti Sjok: SMEEKENS J | QUERTINMONT F | Verhelst | Leonce et Natacha | JACQUES

Arti Sjok is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arti Sjok, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02536987304. Het bedrijf Arti Sjok bevindt zich op het adres: Frans Van Hombeeckplein 2; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Arti Sjok zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arti Sjok is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arti Sjok is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arti Sjok, openstaande posities, locatie van Arti Sjok op de kaart.

Arti Sjok is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arti Sjok, company assigned to the tax number BE02536987304. The company Arti Sjok is located at the address: Frans Van Hombeeckplein 2; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Snack-bars. Products created in Arti Sjok were not found.
The main activity of Arti Sjok is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Arti Sjok is not available. You also can look at reviews of Arti Sjok, open positions, location of Arti Sjok on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arti Sjok, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arti Sjok, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arti Sjok, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arti Sjok, employees, financial statistics.