AIR AGENCIES BELGIUM

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • AIR AGENCIES BELGIUM
Private companiesHealth Services • AIR AGENCIES BELGIUM

Contactgegevens AIR AGENCIES BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR AGENCIES BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR AGENCIES BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VILVOORDELAAN 153BA; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27126420 (+32-27126420) 27126420 (+32-27126420)

Fax (fax): +32 (53) 777-92-47 +32 (53) 777-92-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR AGENCIES BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR AGENCIES BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR AGENCIES BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR AGENCIES BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR AGENCIES BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR AGENCIES BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR AGENCIES BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR AGENCIES BELGIUM
Products information AIR AGENCIES BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE01556732177
Ondernemingsnummer: 9945617675
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in AIR AGENCIES BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Luchtvaart volgens dienstregeling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR AGENCIES BELGIUM
(Get full report from official database of BE for AIR AGENCIES BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR AGENCIES BELGIUM
Addition kinds of activities for AIR AGENCIES BELGIUM

449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
20460403. hydrol | Hydrol
20769910. walnotenolie | Walnut oil
28210214. Polyvinylbutyralharsen | Polyvinyl butyral resins
34129900. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations

Werken bij AIR AGENCIES BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR AGENCIES BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR AGENCIES BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR AGENCIES BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

    Regio: GESTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: KEYAKI G.T

    Type: Studentenjob

    Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van AIR AGENCIES BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of AIR AGENCIES BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR AGENCIES BELGIUM. Laat een reactie achter voor AIR AGENCIES BELGIUM. AIR AGENCIES BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR AGENCIES BELGIUM. Leave a respond for AIR AGENCIES BELGIUM. AIR AGENCIES BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR AGENCIES BELGIUM op de google maps. Adres en contacten AIR AGENCIES BELGIUM
Location of AIR AGENCIES BELGIUM on the google maps. Address and contacts of AIR AGENCIES BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR AGENCIES BELGIUM AIR AGENCIES BELGIUM: ASLK-CGER Bank | Au Moineau Doré | ALPAERTS | Parkhotel Lokeren | Stelvio (Chez)

Other related companies as AIR AGENCIES BELGIUM: ASLK-CGER Bank | Au Moineau Doré | ALPAERTS | Parkhotel Lokeren | Stelvio (Chez)

AIR AGENCIES BELGIUM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIR AGENCIES BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01556732177. Het bedrijf AIR AGENCIES BELGIUM bevindt zich op het adres: VILVOORDELAAN 153BA; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Luchtvaart volgens dienstregeling. Producten gemaakt in AIR AGENCIES BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIR AGENCIES BELGIUM is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR AGENCIES BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR AGENCIES BELGIUM, openstaande posities, locatie van AIR AGENCIES BELGIUM op de kaart.

AIR AGENCIES BELGIUM is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIR AGENCIES BELGIUM, company assigned to the tax number BE01556732177. The company AIR AGENCIES BELGIUM is located at the address: VILVOORDELAAN 153BA; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Luchtvaart volgens dienstregeling. Products created in AIR AGENCIES BELGIUM were not found.
The main activity of AIR AGENCIES BELGIUM is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR AGENCIES BELGIUM is not available. You also can look at reviews of AIR AGENCIES BELGIUM, open positions, location of AIR AGENCIES BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR AGENCIES BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR AGENCIES BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR AGENCIES BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR AGENCIES BELGIUM, employees, financial statistics.