Stelvio (Chez)

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Stelvio (Chez)
Private companiesHealth Services • Stelvio (Chez)

Contactgegevens Stelvio (Chez): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stelvio (Chez): address, phone, fax, email, website, opening hours

Stelvio (Chez)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Gilly 151; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 35 52 50 (+32-071 35 52 50) 071 35 52 50 (+32-071 35 52 50)

Fax (fax): +32 (11) 890-95-14 +32 (11) 890-95-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stelvio (Chez): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stelvio (Chez)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stelvio (Chez)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stelvio (Chez), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stelvio (Chez). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stelvio (Chez), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stelvio (Chez). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stelvio (Chez)
Products information Stelvio (Chez)

BTW identificatienummer (tax): BE03110473632
Ondernemingsnummer: 3959442138
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Stelvio (Chez) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stelvio (Chez)
(Get full report from official database of BE for Stelvio (Chez))

Aanvulling soorten activiteiten voor Stelvio (Chez)
Addition kinds of activities for Stelvio (Chez)

209899. Macaroni en Spaghetti, Nec | Macaroni and spaghetti, nec
10210103. Ondergrondse koperertsmijnbouw | Underground copper ore mining
23390302. Badpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Bathing suits: women's, misses', and juniors'
25319903. Stoelen, draagbaar vouwen | Chairs, portable folding
34460100. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
36940202. Harness kabelsets, verbrandingsmotoren | Harness wiring sets, internal combustion engines
56419901. Kinderkleding | Children's wear
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership

Werken bij Stelvio (Chez): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stelvio (Chez): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stelvio (Chez). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stelvio (Chez). Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: LAMITRANS

    Type: Vaste Job

    Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van Stelvio (Chez) in sociale netwerken
Look for responds of Stelvio (Chez) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stelvio (Chez). Laat een reactie achter voor Stelvio (Chez). Stelvio (Chez) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stelvio (Chez). Leave a respond for Stelvio (Chez). Stelvio (Chez) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stelvio (Chez) op de google maps. Adres en contacten Stelvio (Chez)
Location of Stelvio (Chez) on the google maps. Address and contacts of Stelvio (Chez)

Andere gerelateerde bedrijven als come Stelvio (Chez) Stelvio (Chez): Home Glass | TENNISLAND REBECQ | Fran?ois (Bij) | ALE | DANIELLA SCHMEITZ

Other related companies as Stelvio (Chez): Home Glass | TENNISLAND REBECQ | Fran?ois (Bij) | ALE | DANIELLA SCHMEITZ

Stelvio (Chez) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stelvio (Chez), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03110473632. Het bedrijf Stelvio (Chez) bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Gilly 151; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 240,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Stelvio (Chez) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stelvio (Chez) is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stelvio (Chez) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stelvio (Chez), openstaande posities, locatie van Stelvio (Chez) op de kaart.

Stelvio (Chez) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stelvio (Chez), company assigned to the tax number BE03110473632. The company Stelvio (Chez) is located at the address: Chauss茅e de Gilly 151; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 240,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Stelvio (Chez) were not found.
The main activity of Stelvio (Chez) is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Stelvio (Chez) is not available. You also can look at reviews of Stelvio (Chez), open positions, location of Stelvio (Chez) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stelvio (Chez), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stelvio (Chez), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stelvio (Chez), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stelvio (Chez), employees, financial statistics.