Duo-SSP Kantoor

Contactgegevens Duo-SSP Kantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duo-SSP Kantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duo-SSP Kantoor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Maerlantstraat 20; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 55 87 (+32-03 233 55 87) 03 233 55 87 (+32-03 233 55 87)

Fax (fax): +32 (84) 588-48-21 +32 (84) 588-48-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duo-SSP Kantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duo-SSP Kantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duo-SSP Kantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duo-SSP Kantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duo-SSP Kantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duo-SSP Kantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duo-SSP Kantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duo-SSP Kantoor
Products information Duo-SSP Kantoor

BTW identificatienummer (tax): BE04286010742
Ondernemingsnummer: 4001190185
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Duo-SSP Kantoor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lotteries and pools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duo-SSP Kantoor
(Get full report from official database of BE for Duo-SSP Kantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duo-SSP Kantoor
Addition kinds of activities for Duo-SSP Kantoor

239905. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
22580104. Gordijnen en gordijnstoffen, kant | Curtains and curtain fabrics, lace
34431001. Vacuüntunnels, metalen plaat | Vacuum tunnels, metal plate
34910100. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
50840502. verzonken | Counterbores

Werken bij Duo-SSP Kantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duo-SSP Kantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duo-SSP Kantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duo-SSP Kantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: D.O.L

    Type: Dienstenchequebaan

    DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Duo-SSP Kantoor in sociale netwerken
Look for responds of Duo-SSP Kantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duo-SSP Kantoor. Laat een reactie achter voor Duo-SSP Kantoor. Duo-SSP Kantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duo-SSP Kantoor. Leave a respond for Duo-SSP Kantoor. Duo-SSP Kantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duo-SSP Kantoor op de google maps. Adres en contacten Duo-SSP Kantoor
Location of Duo-SSP Kantoor on the google maps. Address and contacts of Duo-SSP Kantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Duo-SSP Kantoor Duo-SSP Kantoor: ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. | GEORGE & CIE | Thys P | Baeke N | GARAGE ROMEO

Other related companies as Duo-SSP Kantoor: ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. | GEORGE & CIE | Thys P | Baeke N | GARAGE ROMEO

Duo-SSP Kantoor is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duo-SSP Kantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04286010742. Het bedrijf Duo-SSP Kantoor bevindt zich op het adres: Van Maerlantstraat 20; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 867,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lotteries and pools. Producten gemaakt in Duo-SSP Kantoor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duo-SSP Kantoor is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duo-SSP Kantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duo-SSP Kantoor, openstaande posities, locatie van Duo-SSP Kantoor op de kaart.

Duo-SSP Kantoor is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duo-SSP Kantoor, company assigned to the tax number BE04286010742. The company Duo-SSP Kantoor is located at the address: Van Maerlantstraat 20; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 867,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lotteries and pools. Products created in Duo-SSP Kantoor were not found.
The main activity of Duo-SSP Kantoor is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Duo-SSP Kantoor is not available. You also can look at reviews of Duo-SSP Kantoor, open positions, location of Duo-SSP Kantoor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duo-SSP Kantoor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duo-SSP Kantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duo-SSP Kantoor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duo-SSP Kantoor, employees, financial statistics.