ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.

Contactgegevens ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEGZAKSTRAAT 23; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93869478 (+32-93869478) 93869478 (+32-93869478)

Fax (fax): +32 (10) 306-87-15 +32 (10) 306-87-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE BOUWWERKEN G.T."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE BOUWWERKEN G.T."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE BOUWWERKEN G.T., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE BOUWWERKEN G.T., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.
Products information ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.

BTW identificatienummer (tax): BE03905883789
Ondernemingsnummer: 2170867919
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.
Addition kinds of activities for ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.

6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
01810202. Bloemen, gekweekt in veldkwekerijen | Flowers, grown in field nurseries
28190600. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
89991003. Psychologische consultant | Psychological consultant

Werken bij ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.. Laat een reactie achter voor ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.. ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.. Leave a respond for ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.. ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.
Location of ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.: 'T KRANTJE | Take A Way | PIERRE NICOLAY | Bureau d'étude en architecture de Jardins | PIET COUVREUR

Other related companies as ALGEMENE BOUWWERKEN G.T.: 'T KRANTJE | Take A Way | PIERRE NICOLAY | Bureau d'étude en architecture de Jardins | PIET COUVREUR

ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE BOUWWERKEN G.T., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03905883789. Het bedrijf ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. bevindt zich op het adres: LEEGZAKSTRAAT 23; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE BOUWWERKEN G.T., openstaande posities, locatie van ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. op de kaart.

ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE BOUWWERKEN G.T., company assigned to the tax number BE03905883789. The company ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. is located at the address: LEEGZAKSTRAAT 23; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 142,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. were not found.
The main activity of ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE BOUWWERKEN G.T., open positions, location of ALGEMENE BOUWWERKEN G.T. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE BOUWWERKEN G.T., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE BOUWWERKEN G.T., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE BOUWWERKEN G.T., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE BOUWWERKEN G.T., employees, financial statistics.