MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM

Contactgegevens MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE CAPOUILLET 26; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23548727 (+32-23548727) 23548727 (+32-23548727)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM
Products information MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM
(Get full report from official database of BE for MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM
Addition kinds of activities for MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM

20139901. Gebroken vlees, van gekocht vlees | Boneless meat, from purchased meat
35370108. Platforms, lading | Platforms, cargo
39150101. Gems, echt en imitatie: voorbereiding op instellingen | Gems, real and imitation: preparation for settings
39530103. Embossing seals, corporate en officieel | Embossing seals, corporate and official
60990102. Clearinghouse verenigingen, bank of cheque | Clearinghouse associations, bank or check

Werken bij MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

    Type: Studentenjob

    OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM in sociale netwerken
Look for responds of MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM. Laat een reactie achter voor MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM. MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM. Leave a respond for MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM. MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM op de google maps. Adres en contacten MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM
Location of MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM on the google maps. Address and contacts of MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM

Andere gerelateerde bedrijven als come MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM: VDS-Van Der Stock | LAMBERT JORISSEN | SOC.EUROP.PRESSE &PUBLIC. | F.C. POESELE | AUTOMATIC POOL CARE DEVELOPMENT

Other related companies as MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM: VDS-Van Der Stock | LAMBERT JORISSEN | SOC.EUROP.PRESSE &PUBLIC. | F.C. POESELE | AUTOMATIC POOL CARE DEVELOPMENT

MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM bevindt zich op het adres: AVENUE CAPOUILLET 26; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM, openstaande posities, locatie van MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM op de kaart.

MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM, company assigned to the tax number BE08604736328. The company MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM is located at the address: AVENUE CAPOUILLET 26; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM were not found.
The main activity of MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM is not available. You also can look at reviews of MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM, open positions, location of MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANFROY CHAUFFAGE-ELECTROFLAM, employees, financial statistics.