VDS-Van Der Stock

Contactgegevens VDS-Van Der Stock: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDS-Van Der Stock: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDS-Van Der Stock

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zogge 17; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 73 09 (+32-052 47 73 09) 052 47 73 09 (+32-052 47 73 09)

Fax (fax): 052 47 21 36 (+32-052 47 21 36) 052 47 21 36 (+32-052 47 21 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDS-Van Der Stock: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDS-Van Der Stock"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDS-Van Der Stock"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDS-Van Der Stock, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDS-Van Der Stock. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDS-Van Der Stock, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDS-Van Der Stock. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDS-Van Der Stock
Products information VDS-Van Der Stock

BTW identificatienummer (tax): BE05224792480
Ondernemingsnummer: 1927520751
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in VDS-Van Der Stock zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets and Department stores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDS-Van Der Stock
(Get full report from official database of BE for VDS-Van Der Stock)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDS-Van Der Stock
Addition kinds of activities for VDS-Van Der Stock

356101. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
07239900. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
10440202. Zilveren ertsmalen | Silver ore milling
38210403. calorimeters | Calorimeters
39499900. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
39990811. Muziek dozen | Music boxes
50990801. Spelmachines, munteenheid | Game machines, coin-operated
72990301. Dating service | Dating service
79990703. Opnamebereik | Shooting range operation

Werken bij VDS-Van Der Stock: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDS-Van Der Stock: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDS-Van Der Stock. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDS-Van Der Stock. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Chauffeur C met elektrische kennis - hersteller straatlichten - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een arbeider om aan straatlichten te werken in de regio Kortrijk.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

Zoek naar antwoorden van VDS-Van Der Stock in sociale netwerken
Look for responds of VDS-Van Der Stock in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDS-Van Der Stock. Laat een reactie achter voor VDS-Van Der Stock. VDS-Van Der Stock bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDS-Van Der Stock. Leave a respond for VDS-Van Der Stock. VDS-Van Der Stock on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDS-Van Der Stock op de google maps. Adres en contacten VDS-Van Der Stock
Location of VDS-Van Der Stock on the google maps. Address and contacts of VDS-Van Der Stock

Andere gerelateerde bedrijven als come VDS-Van Der Stock VDS-Van Der Stock: THERESE WATTIEZ | MAISON VAN HOOF | Lesire M-R | Gobert Nathalie | COLVI

Other related companies as VDS-Van Der Stock: THERESE WATTIEZ | MAISON VAN HOOF | Lesire M-R | Gobert Nathalie | COLVI

VDS-Van Der Stock is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDS-Van Der Stock, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05224792480. Het bedrijf VDS-Van Der Stock bevindt zich op het adres: Zogge 17; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 122,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Supermarkets and Department stores. Producten gemaakt in VDS-Van Der Stock zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDS-Van Der Stock is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDS-Van Der Stock is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDS-Van Der Stock, openstaande posities, locatie van VDS-Van Der Stock op de kaart.

VDS-Van Der Stock is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDS-Van Der Stock, company assigned to the tax number BE05224792480. The company VDS-Van Der Stock is located at the address: Zogge 17; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 122,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Supermarkets and Department stores. Products created in VDS-Van Der Stock were not found.
The main activity of VDS-Van Der Stock is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VDS-Van Der Stock is not available. You also can look at reviews of VDS-Van Der Stock, open positions, location of VDS-Van Der Stock on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDS-Van Der Stock, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDS-Van Der Stock, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDS-Van Der Stock, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDS-Van Der Stock, employees, financial statistics.