SOLARIUM TOP SUN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • SOLARIUM TOP SUN
Private companiesMiscellaneous Retail • SOLARIUM TOP SUN

Contactgegevens SOLARIUM TOP SUN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLARIUM TOP SUN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLARIUM TOP SUN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE NAMUR 291; 5310; EGHEZةE, België

Telefoon (phone): 477132339 (+32-477132339) 477132339 (+32-477132339)

Fax (fax): +32 (53) 447-43-10 +32 (53) 447-43-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLARIUM TOP SUN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLARIUM TOP SUN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLARIUM TOP SUN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLARIUM TOP SUN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLARIUM TOP SUN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLARIUM TOP SUN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLARIUM TOP SUN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLARIUM TOP SUN
Products information SOLARIUM TOP SUN

BTW identificatienummer (tax): BE05999328613
Ondernemingsnummer: 2249420166
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in SOLARIUM TOP SUN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLARIUM TOP SUN
(Get full report from official database of BE for SOLARIUM TOP SUN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLARIUM TOP SUN
Addition kinds of activities for SOLARIUM TOP SUN

02140103. Zuivelproductie | Mohair production
31110402. Riemleer | Belting leather
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
36630108. Pagers (one-way) | Pagers (one-way)
50320504. Betonmengsels | Concrete mixtures

Werken bij SOLARIUM TOP SUN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLARIUM TOP SUN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLARIUM TOP SUN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLARIUM TOP SUN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student zaterdagwerk (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

Zoek naar antwoorden van SOLARIUM TOP SUN in sociale netwerken
Look for responds of SOLARIUM TOP SUN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLARIUM TOP SUN. Laat een reactie achter voor SOLARIUM TOP SUN. SOLARIUM TOP SUN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLARIUM TOP SUN. Leave a respond for SOLARIUM TOP SUN. SOLARIUM TOP SUN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLARIUM TOP SUN op de google maps. Adres en contacten SOLARIUM TOP SUN
Location of SOLARIUM TOP SUN on the google maps. Address and contacts of SOLARIUM TOP SUN

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLARIUM TOP SUN SOLARIUM TOP SUN: FLDE JONCKHEERE M. NV | MANHATTAN PARKING | JARDIN DES ENFANTS | ADECCO | LES BONS MOLLETS

Other related companies as SOLARIUM TOP SUN: FLDE JONCKHEERE M. NV | MANHATTAN PARKING | JARDIN DES ENFANTS | ADECCO | LES BONS MOLLETS

SOLARIUM TOP SUN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOLARIUM TOP SUN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05999328613. Het bedrijf SOLARIUM TOP SUN bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE NAMUR 291; 5310; EGHEZةE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 468,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn. Producten gemaakt in SOLARIUM TOP SUN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOLARIUM TOP SUN is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLARIUM TOP SUN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLARIUM TOP SUN, openstaande posities, locatie van SOLARIUM TOP SUN op de kaart.

SOLARIUM TOP SUN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOLARIUM TOP SUN, company assigned to the tax number BE05999328613. The company SOLARIUM TOP SUN is located at the address: CHAUSSةE DE NAMUR 291; 5310; EGHEZةE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 468,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn. Products created in SOLARIUM TOP SUN were not found.
The main activity of SOLARIUM TOP SUN is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLARIUM TOP SUN is not available. You also can look at reviews of SOLARIUM TOP SUN, open positions, location of SOLARIUM TOP SUN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLARIUM TOP SUN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLARIUM TOP SUN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLARIUM TOP SUN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLARIUM TOP SUN, employees, financial statistics.