JEAN-PIERRE BALCAEN

Contactgegevens JEAN-PIERRE BALCAEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE BALCAEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE BALCAEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAGERSTRAAT 18; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56606810 (+32-56606810) 56606810 (+32-56606810)

Fax (fax): +32 (57) 517-66-52 +32 (57) 517-66-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE BALCAEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE BALCAEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE BALCAEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE BALCAEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE BALCAEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE BALCAEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE BALCAEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE BALCAEN
Products information JEAN-PIERRE BALCAEN

BTW identificatienummer (tax): BE02546051025
Ondernemingsnummer: 2288696289
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in JEAN-PIERRE BALCAEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE BALCAEN
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE BALCAEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE BALCAEN
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE BALCAEN

2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
17990607. Kantoormeubelen installatie | Office furniture installation
22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
23920200. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
23930102. Rugsakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Knapsacks, canvas: made from purchased materials
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
37310107. Vuurtoren aanbestedingen, gebouw en reparatie | Lighthouse tenders, building and repairing
39990204. Haar netjes | Hair nets
57199906. Pottenbakkerij | Pottery

Werken bij JEAN-PIERRE BALCAEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE BALCAEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE BALCAEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE BALCAEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Student JBC Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

  • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE BALCAEN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE BALCAEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE BALCAEN. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE BALCAEN. JEAN-PIERRE BALCAEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE BALCAEN. Leave a respond for JEAN-PIERRE BALCAEN. JEAN-PIERRE BALCAEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE BALCAEN op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE BALCAEN
Location of JEAN-PIERRE BALCAEN on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE BALCAEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE BALCAEN JEAN-PIERRE BALCAEN: FLEURS DE MONTE CARLO | Graffity | JAMINON TOITURE | CASE ASSOCIATES | PUTTAERT CHAUFFAGE

Other related companies as JEAN-PIERRE BALCAEN: FLEURS DE MONTE CARLO | Graffity | JAMINON TOITURE | CASE ASSOCIATES | PUTTAERT CHAUFFAGE

JEAN-PIERRE BALCAEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE BALCAEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02546051025. Het bedrijf JEAN-PIERRE BALCAEN bevindt zich op het adres: JAGERSTRAAT 18; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE BALCAEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE BALCAEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE BALCAEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE BALCAEN, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE BALCAEN op de kaart.

JEAN-PIERRE BALCAEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE BALCAEN, company assigned to the tax number BE02546051025. The company JEAN-PIERRE BALCAEN is located at the address: JAGERSTRAAT 18; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in JEAN-PIERRE BALCAEN were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE BALCAEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE BALCAEN is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE BALCAEN, open positions, location of JEAN-PIERRE BALCAEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE BALCAEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE BALCAEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE BALCAEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE BALCAEN, employees, financial statistics.