FLEURS DE MONTE CARLO

Contactgegevens FLEURS DE MONTE CARLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURS DE MONTE CARLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURS DE MONTE CARLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE MONTE - CARLO 1; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23446709 (+32-23446709) 23446709 (+32-23446709)

Fax (fax): +32 (56) 748-82-80 +32 (56) 748-82-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURS DE MONTE CARLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURS DE MONTE CARLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURS DE MONTE CARLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURS DE MONTE CARLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURS DE MONTE CARLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURS DE MONTE CARLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURS DE MONTE CARLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURS DE MONTE CARLO
Products information FLEURS DE MONTE CARLO

BTW identificatienummer (tax): BE02932495117
Ondernemingsnummer: 6796112060
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLEURS DE MONTE CARLO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURS DE MONTE CARLO
(Get full report from official database of BE for FLEURS DE MONTE CARLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURS DE MONTE CARLO
Addition kinds of activities for FLEURS DE MONTE CARLO

31119903. Bekleding leer | Upholstery leather
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
36430102. Bel lichtcontactdozen, radio | Dial light sockets, radio
39910102. Straatvezels, hand of machine | Street sweeping brooms, hand or machine
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service

Werken bij FLEURS DE MONTE CARLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURS DE MONTE CARLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURS DE MONTE CARLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURS DE MONTE CARLO. Looking for open vacancies in other companies

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Teeltverantwoordelijke (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Ieper zijn we op zoek naar een teeltverantwoordelijke. 

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Poetshulp Student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Waregem zijn wij op zoek naar een poetshulp voor de hygiënische taken binnen productie omgevingen, bedrijven, e.d. Urenregeling Maandag : 5u - 9u Dinsdag : 5u - 12u woensdag : 5u - 10u Donderdag : 5u - 9u Vrijdag : 5u - 12u

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van FLEURS DE MONTE CARLO in sociale netwerken
Look for responds of FLEURS DE MONTE CARLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURS DE MONTE CARLO. Laat een reactie achter voor FLEURS DE MONTE CARLO. FLEURS DE MONTE CARLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURS DE MONTE CARLO. Leave a respond for FLEURS DE MONTE CARLO. FLEURS DE MONTE CARLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURS DE MONTE CARLO op de google maps. Adres en contacten FLEURS DE MONTE CARLO
Location of FLEURS DE MONTE CARLO on the google maps. Address and contacts of FLEURS DE MONTE CARLO

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURS DE MONTE CARLO FLEURS DE MONTE CARLO: PISCINE DE SAINT-SERVAIS | TRANSRA | MICHEL SMETS | C. G?RARD | J. Story-Scientia bvba

Other related companies as FLEURS DE MONTE CARLO: PISCINE DE SAINT-SERVAIS | TRANSRA | MICHEL SMETS | C. G?RARD | J. Story-Scientia bvba

FLEURS DE MONTE CARLO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURS DE MONTE CARLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932495117. Het bedrijf FLEURS DE MONTE CARLO bevindt zich op het adres: AVENUE DE MONTE - CARLO 1; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 822,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in FLEURS DE MONTE CARLO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURS DE MONTE CARLO is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURS DE MONTE CARLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURS DE MONTE CARLO, openstaande posities, locatie van FLEURS DE MONTE CARLO op de kaart.

FLEURS DE MONTE CARLO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEURS DE MONTE CARLO, company assigned to the tax number BE02932495117. The company FLEURS DE MONTE CARLO is located at the address: AVENUE DE MONTE - CARLO 1; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 822,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten. Products created in FLEURS DE MONTE CARLO were not found.
The main activity of FLEURS DE MONTE CARLO is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURS DE MONTE CARLO is not available. You also can look at reviews of FLEURS DE MONTE CARLO, open positions, location of FLEURS DE MONTE CARLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURS DE MONTE CARLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURS DE MONTE CARLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURS DE MONTE CARLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURS DE MONTE CARLO, employees, financial statistics.